Kezdek nagyon elkeseredni! 11 hónapi próbálkozás után másodszor szedtem a clostit. Az első után volt tüsző, de megjött. Ma voltam uh-on a doki nem lát tüszőt. Most duplázni kell az adagot. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 10:41
1/1 anonim válasza:
Ne add fel!Lehet a szervezeted hozzá szokott a gyógyszerhez azért nem használt de olyan is van ,hogy gyógyszer ide vagy oda vannak olyan ciklusok amikor nincs tüszőérés de ez nem marad így!Nekem most van az első hónapom clostival két év sikertelenség után de nekem az eddigi napi kettőt ha még szükség lesz rá le kell csökkenteni mert három tüszőm is érett ami meg már sok!Szóval ne keseredj el lehet köv.hónapban lesz kettő is amiből már lehet válogatni is akár a kis katonáknak!Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!