Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmaradt ebben a hónapban a...

Elmaradt ebben a hónapban a pé-em? Megnéznétek a görbémet!

Figyelt kérdés

25-27 naposak a ciklusaim,nem volt pé-em még?

[link]

2009. ápr. 14. 08:20
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez a görbém meg az előző havi!!

[link]

2009. ápr. 14. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a mostani alapján eléggé úgy tűnik, hogy nem volt. :(

Vagy csak késői PÉd lesz és most nem fog megjönni 25 napra.

2009. ápr. 14. 08:23
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat,ilyen sosem volt,31 éves vagyok,de 28 napnál hosszabb ciklusom nem volt!!!
2009. ápr. 14. 08:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 15. cnapon volt pé-d. Így a luteális fázisod durván 11-12 napos. A leesés valószínűleg menzi lesz most, hisz van vérfolt is. A pé-nél nem kell feltétlenül leesnie és utána felugrania, nekem sem szokott, csak a lényeg hogy felmenjen 1-2 nap alatt. A tied is szépen emelkedett csak most esett le.
2009. ápr. 14. 09:11
 5/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!Te a multhavi görbémet értékelted,a mostani görbém a kérdésnél van.köszönöm.
2009. ápr. 14. 09:39
 6/8 anonim ***** válasza:
HÁT A NEMI ÉLETETEKET NEM TUDOM KRITIZÁLNI AZ TUTI!:)))
2009. ápr. 14. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. Bocsi, félrenéztem a görbét. Hát sajna ez alapján azt tudom mondani hogy még nem volt pé-d. Digitális hőmérővel méred vagy higanyossal? Ha digitális, lehet lemerül az elem. Vagy mindíg azonos időben méred? Lehet hogy ebben a hónapban később lesz pé-d! Mindenesetre jó sokat vagytok együtt, és ez tök jó! :D:D

9:11-es válaszoló

2009. ápr. 14. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
digitálissal méem kb fél óra eltérés lehet a mérések között.
2009. ápr. 15. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!