Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hónapos terhességet hogyan...

1 hónapos terhességet hogyan lehet megszakítani?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tabletta van rá, csak nem Magyarországon. Ausztriáig kell menned érte, ha tudsz. Sajnálom, hogy ez történik Veled, légy erős...
2011. aug. 15. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nekem volt sajnos, ne félj, ha muszáj, hát muszáj!
2011. aug. 15. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell lehurrogni a kérdezőt, nem mondott hülyeséget, létezik abortusztabletta, csak épp nem engedélyezték Magyarországon.

Kedves kérdező, ha mindenképp a gyógyszert választanád, és van rá lehetőséged, akkor csak külföld jöhet szóba. Magyarországon csak az abortusz van. Nem olyan veszélyes, mint amennyit huhognak róla. Nekem is volt, bár én nem akartam, missed ab-om volt. Utána amint lehetett próbálkozni rögtön terhes lettem. Kicsi az esélye, hogy meddő leszel tőle.

2011. aug. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!