Menzi előtt pár nappal együtt voltam a párommal, megszakítással védekeztünk. A menzim meg is jött időben (5 nap telt el) de nem annyi, mint szokott lenni. Ez lehet baba?
A márciusi menzeszem kimaradt, csak úgy magától (régebben is előfordult már ilyen) és most jött meg azóta először. Teljesen időben, azzal nincs is gond, csak nem olyan erősen, mint szokott. Ugyanúgy barnázva indult, mint eddig majd piros. Csak nem annyi, amennyi szokott lenni.
Közben volt egy gombás fertőzésem is.
Egy hát múlva megyek dokihoz, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszönöm
Szija.
Én pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam.Nekem is rendszertelen a menzim és megszakításos módszert alkalmaztunk a párommal és nekem is megjött utánna. De nekem csak 2 napig volt menzim és 1 napig barnáztam.
De sokat olvastam erről és amit olvastam abba azvolt, hogy ha 2 napig minimum megvan amenzid és élénkpiros színű tuti nem baba.Úgyhogy sztem ne aggódj. Mással lehet a probléma. De menj el dokihoz. És írd ide az eredményt:)
Ezzel ne nagyon szórakozzatok.
Én az előváladéktól lettem terhes. Gondolom tizenévesen nem jönne jól egy gyermek!
Persze, hogy ez nem vicces.:(
Én mostis félek megint:(
Szóval télelg nemjó ez a módszer!!!!!
Senki ne csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!