Van valaki, aki a jövő hétvégére (20. -a) nem várja? Mióta próbálkoztok? Várakozunk együtt?
Köszönöm szépen, bár én még nem merem elhinni. :-)
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:27-nek!
Veled mi újság? Te is mára nem vártad, ha jól látom. Teszteltél esetleg?
Sziasztok!
Én ma előttem egy tesztet, de negatív:( Semmi mensire utaló tünetem sincs.
Ki hogy van?
A válasz megírásának időpontja: 08-13 22:41 vagyok
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57 vagyok.
Na a végén mégis csináltam egy tesztet ma 18-kor. Nem reggeli a teszt, de 25-ös érzékenységű és teljesen negatív lett. Még egy halovány szellemcsíkocska sem volt rajta. Ha lenne baba, akkor már mutatna valamit szerintem, úgyhogy már egyáltalán nem élem bele magam. Nekem 2-án volt peteérésem, akkor voltunk együtt a férjemmel, csak akkor jöhetett össze, ha összejött. Szerintetek azt nem kéne már mutatnia a nemvárt utáni napon?
En 15-re nem varom! Ez az elso honap! Jo lenne ha osszejonne! Mit gondoltok a gorbemrol , lehetseges- e?
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-13 16:27
Nem teszteltem mert volt enyhe barnazasom tegna meg ma delig! De elmullott mar ugyhogy nem tudom mi lehet! Holnap lehet tesztelek egyet reggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!