Eddig jól alakul? Kezdő hőmérős vagyok!
Tegnap előtt volt egy kis barnázásom, és mai is!Tegnap szorulásom volt, nem kicsit!Pedig ilyen nálam eléggé ritka!Ha baba van a dologban, gondot okozhat, hogy megyünk nyaralni csütörtöktől, és wellnessezni is fogunk?Köszönöm a válaszokat!
Ez eléggé babás ciklusnak tűnik, de ez persze nem 100%.
A nagyon forró vizet kerüld...:)
Tesztelj, ha nem jön meg:)
Remélem gratulálhatok:)
Szia!Remélem igazad lesz!Ez a harmadik hónap, hogy próbálkozunk!Múlt hónapban már szépen becsapott a szervezetem.Mindenféle tüneteim voltak, aztán beteg lettem!Most semmit sem érzek, csak egy olyan érzésem van, hogy most sikerült!:)
Jól tudom, hogy a pé-től számított 14 nap múlva lesz mensi?Mert akkor nekem most később jön meg, mert később volt pé-m!VAgyis remélem nem jön meg!:)
Mikor volt péd?
Ha ezt tudod, hogy hányadik napon, na az azt követő 7-10 nap alatt befejeződik a beágyazódás. Igen, lehet attól is barnázni:)
(első voltam:D)
22-e körülre tehető a beágyazódás (a 2. kiugrásnál)!
(ha sikerült jól a megtermékenyülés és továbbra is minden adott hozzá)
Első vagyok!
Igen, én is olyan 20.-21.-re tenném a pét, és ezért jelenthet jót is a pecsételés, mert pé után 5 nappal vagy, tehát ha sikerült, akkor most indult meg a beágyazódás:)
Drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!