Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire adják a Norcolutot, nem...

Mire adják a Norcolutot, nem peteérés serkentő?

Figyelt kérdés
cisztám volt és arra adta az orvos. sajna a papirját már kidobtam.sokszor 40.és 45. napra jött meg a menzim,és később kiderült hogy sokszor volt cisztám. A norcolutot miután beszedtem már az első 10 szem után volt peteérésem. azért kérdezem,hogy ez nem peteérés serkentő?Vagy csak nekem mult el tőle a cisztám,és azért lett peteérésem?
2008. márc. 4. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt a tablettát különböző menstruációs ciklus-zavarok kezelésére,a menstruáció előtt fellépő panaszok kezelésére, és a tejelválasztás serkentésére használják.

Volt osztálytársnőmnek 18 éves korában még nem jött meg a menstruációja, és ő isszedte ezt a bizonyos gyógyszert 10 napig, aztán meg is jött neki, azóta fogamzásgátlóval be lett neki állítva a ciklusa. Én ennyit tudok erről a bizonyos gyógyszerről.

2008. márc. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!