Clear blu teszt 30 perc utan poziti?
Figyelt kérdés
szoval csak kb 30 perc mulva jott ki a masodik csik,de szines kek szinu,nem szurke!! amugy meg van egy het a nem vartig!2011. aug. 12. 15:03
1/12 anonim válasza:
1 héttel előtte mi az istenért tesztelsz??
Különben meg 30 perc után már mindegyik HAMIS pozitívat mutat.
2/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy korai volt,de nekem meg soha nem jott ki a masodik csik,meg ha 4-5 nappal utana is neztem meg,csak azert furcsaltam hogy ki jott a masodik csik,es meg nem is olyan halvany,mert egy hatarozott csik!!
2011. aug. 12. 15:06
3/12 anonim válasza:
én is egy héttel a nemvárt előtt teszteltem, nagyon nagyon halvány pozi lett, két napra rá kicsit erősebb, és szerdán erős pozi, tegnapra nemvártam és nem is jött :)
4/12 anonim válasza:
Az a csík akkor sem igazi.
Ennyi ésszel babát vállalni?:(((
5/12 anonim válasza:
Én sem értem, miért kapkodsz ennyire!
De azzal nem értek egyet,hogy minden időn túli teszt hamis pozitív.
Az első tesztem nekem is időn túli volt és most 21 hetes vagyok!
6/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy korai volt,de sajnos mar tobb mint agy eve varunk babara!! ja amugy kedves utolso ha mar ilyen okos vagy,miert nem osztogatod az eszt!! senki sem kivancsi a te okoskodo szadra? frocskold a mergedett mashova!!
2011. aug. 12. 15:22
7/12 A kérdező kommentje:
ezt csak az ertheti meg aki minden honapban a napokat szamolja!!
2011. aug. 12. 15:24
8/12 A kérdező kommentje:
ja amugy mar masokat is hallotam hogy mar egy hettel elotte tesztelt is halvany pozitiv lett,es gondoltam en is ki probalom!
2011. aug. 12. 15:25
9/12 anonim válasza:
15:17 te biztos jobban tudod, biztos ott voltál mikor tesztelt, pfff, igaz az hogy csak azt tudja aki minden hónapban számolja a napokat. én is így voltam vele, de kitartás, remélem baba lesz, tesztelj két nap múlva megint
10/12 anonim válasza:
Mondom nekem is egy héttel előtte pozit mutatott, igaz nagyon halványka volt, de ott volt a második csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!