Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok? Ha...

Lehet hogy terhes vagyok? Ha az előző ciklusom nem csúszott volna el, akkor ma/holnap kéne megjönnie, de mivel csúszott az előző 10 napot ezért még van addig, hogy megjöjjön.

Figyelt kérdés

most iratkoztam át körzeti orvoshoz és elküldött egy vér és vizelet vizsgálatra. kiderült, hogy a vérsüllyedésem és a fehérjém magas, de mivel nem fáj semmit azt mondta nem vizsgálja meg a hasam menje vissza egy hónap mulva és kérjek uj beutalót, de ha megjön mennyek el dokihoz h nincs-e valamilyen gyulladásom, ha nem akkor azért!

Ezek szerint lehet h terhes vagyok? a multhoban a késésnél neg. teszt lett és amikor megjött már nem foglalkoztam vele... az időjárásnak tudtam be, hogy szinte mindig fáradt vagyok és sokszor szédülök és fáj a fejem. itt csak az idő segít?

2009. ápr. 12. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Hát valahogy én is igy jártam az utolsó két terhességemben.Miért nem csinálsz egy tesztet?Ha + biztos terhes vagy,na meg a tüneteid is gyanúsak!
2009. ápr. 13. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igaz tudom és nagyon sokan/t írják, hogy minden várandós más és más, de így akkor lehet nem várom meg és csinálok tesztet...
2009. ápr. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!