Hany honap utan sikerult Clostyval? Ez az elso honapom, az uh csutortokon nem jelzett pe-t csak cisztat, ami 2 hete meg nem volt.
Holnap kell visszamennem,de ovu teszt negativ:-((.
Megosztanatok a tapasztalatokat a Clostyval kapcsolatban? Kinek mennyi ido kellett? Elegge el vagyok kenodve, mert nagyon regota varunk mar a babara. Emelett PCOS vagyok:-((.
Nálam az orvos előszeretettel emlegette a bizonyos teszthónapot, amikor rendesen Closti-t szedtem, hogy majd meglátjuk, hogy reagál a szervezetem.
Jele volt, hogy tökéletesen használt, a szedés 3-4. napján majd ki szakadtak a petefészkeim. Majd szépen lecsendesedett minden. A ciklus 27. napján a hőgörbémből azt mondta az orvos, hogy ebből sajnos nem lett semmi...
Felírta a köv. hónapra a tüszőrepesztő injekciót.
Másnap POZ. tesztem lett! Tehát az első alkalomra sikerült!
Nem mindenki van így ezzel!
Sőt, nekem nem kísérték végig UH-gal, így többes terhességem lett!
Vigyázni kell, türelmesen, megfontoltan végigcsinálni.
Van, akinek egyáltalán nem hat! Van, akinek cisztája alakul kis, stb.
Az orvost kell "megrángatni", hogy figyeljen oda rád!!!
Szia!Mi 1 évig próbálkoztunk,aztán a dokim írt clostyt, a 3 hónapban pozitív lett a tesztem.Természetesen uh-val kísérték,nekem 7 érett petesejtem lett tőle.
Kitartás!
8+1 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!