Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany honap utan sikerult...

Hany honap utan sikerult Clostyval? Ez az elso honapom, az uh csutortokon nem jelzett pe-t csak cisztat, ami 2 hete meg nem volt.

Figyelt kérdés

Holnap kell visszamennem,de ovu teszt negativ:-((.

Megosztanatok a tapasztalatokat a Clostyval kapcsolatban? Kinek mennyi ido kellett? Elegge el vagyok kenodve, mert nagyon regota varunk mar a babara. Emelett PCOS vagyok:-((.

2009. ápr. 12. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Nálam az orvos előszeretettel emlegette a bizonyos teszthónapot, amikor rendesen Closti-t szedtem, hogy majd meglátjuk, hogy reagál a szervezetem.

Jele volt, hogy tökéletesen használt, a szedés 3-4. napján majd ki szakadtak a petefészkeim. Majd szépen lecsendesedett minden. A ciklus 27. napján a hőgörbémből azt mondta az orvos, hogy ebből sajnos nem lett semmi...

Felírta a köv. hónapra a tüszőrepesztő injekciót.

Másnap POZ. tesztem lett! Tehát az első alkalomra sikerült!

Nem mindenki van így ezzel!

Sőt, nekem nem kísérték végig UH-gal, így többes terhességem lett!

Vigyázni kell, türelmesen, megfontoltan végigcsinálni.

Van, akinek egyáltalán nem hat! Van, akinek cisztája alakul kis, stb.

Az orvost kell "megrángatni", hogy figyeljen oda rád!!!

2009. ápr. 12. 11:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszod. Nekem az orvossal nincs gondom egyenlore, inkabb a turelmemmel sajnos:-((. Tudom naiv vagyok, de biztam, hatha rogton sikerul... Koszi meg egyszer es kellemes husvetot:-))!
2009. ápr. 12. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 12. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ez az első clostis hónapom de nekem lett három tüszőm ebből kettőnek van is esélye,hogy lesz belőle valami.Én már uh utáni napon kaptam repesztőt ami biztosan tette is a dolgát mert a hatóidő elteltével igen erős fájdalmaim voltak de az eredményre még várnom kell mert mindez 7.-én volt így most vagyok a 18.-ik ciklusnapon a 24-ből.Tehát ne keseredj el a tüszőrepesztő használ így nem lesz újabb ciszta!Sok sikert és kellemes húsvétot!
2009. ápr. 12. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Mi 1 évig próbálkoztunk,aztán a dokim írt clostyt, a 3 hónapban pozitív lett a tesztem.Természetesen uh-val kísérték,nekem 7 érett petesejtem lett tőle.

Kitartás!

8+1 hetes kismami

2009. ápr. 12. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok, tenyleg csak ez a kis pozitiv biztatas hianyzott:-))! Kellemes husveti unnepeket mindenkinek!
2009. ápr. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!