Fogamzásgátló hatása mennyi idő után múlik el?
Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy 5-8-10 évnyi gyógyszer szedés után ha abbahagyom, akkor mikor várható, hogy lehet baba?Talán már következő hónapban esedékes lehet...?2011. aug. 8. 21:33
1/8 anonim válasza:
Én 7 évig szedtem és a második hónapban már nem jött meg.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez egyén függő. Én csak egy évig szedtem, mikor úgy döntöttünk, hogy kisbabát szeretnénk és hagyjam abba. 3hónapig próbálkoztunk, de semmi. És az abba hagyást követő 3. menstruációmnál teljes változást éreztem. Pont ugyanannyira görcsölt a hasam, épp ugyanannyi volt a vérmennyiség és menstruációm hossza is ugyanannyi napig tartott mint tabletta előtt.Egyszóval éreztem a szervezetemen, hogy na most teljesen kiürült a hatása minden visszaáll(persze ezt akkor még nem tudtam, csak felfigyeltem rá) és rögtön meg is fogant a pici. Szóval ha a saját tapasztalatomból indulok ki érezni fogod magadon mikorra regenerálódik és készül fel rá a szervezeted újra.
3/8 Manka68 válasza:
Szia!
Én 20 évig szedtem, és abbahagyás utáni első hónapban visszaállt rendesen, ugyanolyan erős vérzéssel, mint a tabi előtt. Szóval van esélyed neked is rögtön babásodni. :-)
4/8 anonim válasza:
Abbahagytam és azóta nem jött meg:)
16 hetes kismama:)
5/8 anonim válasza:
4 évig szedtem, abbahagytam és azonnal terhes is lettem
6/8 anonim válasza:
Azonnal elmúlik a hatása,amint abbahagyod.Gondolj csak bele,annyira alacsony hormon tartalmúak már,hogy ha kihagysz egy szemet,már nem véd.Már megdőlt az a vélemény,hogy a gyógyszer abbahagyása után 3 hónapot várni kell a kitisztulásra.Ha azonnal nekiláttok ,hamarabb teherbe eshetsz,mint ha vársz.(Mindig vannak a női szervezetben éretlen tüszők,a gy.abbahagyásakor nagyobb,gyorsabb az esélyük az érésre)
7/8 anonim válasza:
Én Nuvaring karikát használtam. Három ciklus után a negyedik már nem jött meg :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon jó babázást, babavárást kívánok Nektek!
2011. aug. 11. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!