Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van 24. napja hogy késik....

Ma van 24. napja hogy késik. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy erre az esély 0? Már nem tudom mit higgyek.

Figyelt kérdés
Márc.15 én voltunk együtt a párommal mikor is lehet hogy belém is került a dologból. :) Innen számolva a 9. ,12. , és 14. napon csináltam tesztet.de negatívak lettek :( Az orvos szerint se baba se cystát nem érzett mikor "felnyúlt" akkor volt április 2.,de ha lett volna baba akkor még nem is érezhette volna.Az együttlét után 10.nap körül volt némi barnázgatásom 2 napig tartott.Majd egy hét után is volt egy kevéske.Azóta semmi panaszom a néha néha előforduló fehérfolyást kivéve és hogy néha néha fáj a derekam és néha néha szédülök :) szerintetek terhes vagyok?
2009. ápr. 10. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
esélyed van de inkább csinálj egy tesztet az elözöek koraiak voltak
2009. ápr. 10. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az együttléttől számolva 14.nap még lehet korai volt a tesztelésre. Amúgy rendszeres a menzeszed? Hány éves vagy? Ha 24 napja késik akkor (24 nappal ezelőtt kellett volna megjönnie) Akkor már majdnem 2 hónapos lennél. A doki mit mondott? A doki mit mondott? Ha egy hét múlva sem jön meg menj vissza hozzá.
2009. ápr. 10. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt meg utoljára? 24 napja kellett volna megjönnie? Mert akkor most kéne egy tesztet csinálnod, az talán kimutatná.
2009. ápr. 10. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Túl korán teszteltél... A beágyazódást csak a 14. nap után tudja először kimutatni a teszt. Legbiztosabban pedig a mensi elmaradása után.
2009. ápr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!