Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barna és vér folyás minek a...

Barna és vér folyás minek a jele? Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Mestruációm 21-én volt és 28-ig tartott.Utána Barna volt ahogy szokott eddig is menszi után.De ezen a héten elkezdtem pecsételni de csak egy napig tartott.Aztán barna folyás.Tegnap meg kevés rózsaszín és most barnás véres volt és mikor pisiltem kijött egy pici vérdarabka.

Mi okozhatja?

4napja hogy enyhén görcsölgetek és sokat fájnak a petefészkeim néha szurkál.Sokat szédülők.Hányingerem is van sokszor.

Szerintetek?

2009. ápr. 10. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez lehetséges vetélés volt.

ahogy ki vettem amit irtál .

2009. ápr. 10. 14:36
 2/11 A kérdező kommentje:

Csak vetélés lehet ennek az oka?vagy más is?

Nem véreztem erősen.Nagyon kevés vér volt.

Lehet,hogy terhes voltam és nem tudtam róla.Ez olyan rossz.

Köszi a választ!

2009. ápr. 10. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, amikor sajnos elvetéltem.. Az első napokban barna volt utána kezdett pirosodni..
2009. ápr. 10. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia 1sö válaszoló vagyok a vetélés nem mindig jár bö vérzésel.Azért ami biztos dokihoz menj el mond el mi történt ne hogy valami baj legyen nézze meg nem maradt e valami bent nekem is volt vetélésem azért mondom biztos ami biztos alapon.

Sajnálom azért.

2009. ápr. 10. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Hormon probléma nem okoz ilyet?Mert vannak gondok a hormonokkal sajnos.Alacsony sárgatest hormon.És most derült ki,hogy pajzsmirigy túlmükődésem van.Attól még terhes lehetek csak nem marad meg?

Akkor ez bisztos,hogy vetélés?Azt sem tudom hogy terhes vagyok-e.

2009. ápr. 10. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd mi nem vagyunk orvosok csak tanácsot probálunk adni.

1sö válaszoló vagyok

2009. ápr. 10. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért még ne keseredj el teljesen. Ha a menzeszed olyan volt mint szokott, akkor még csak ebben a ciklisban eshettél teherbe( ha..) és akkor lehet, hogy a vérzés ovuláció, esetleg beágyazódás volt. De lehet, hogy terhességről szó sincs csak cisztád van, volt. Egyébként lehet hormonprobléma is. Szerintem ha mostantól nem fog fájni és nem vérzel erősebben érdemes lenne megvárni a köv. menzesz idejét. És utána menni dokihoz, esetleg tesztelni. Mert ha még nem vetéltél el, nehogy éppen az legyen a baj, hogy a doki "megpiszkál". De azért ha tényleg rosszul érzed magad menj el.
2009. ápr. 10. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Jövő héten megyek orvoshoz majd elválik mi van.

Köszönöm mindenkinek a választ!

Most estére kicsi fehér folyás van.Bal petefészkem nagyon fáj.Sokat szédülők.Ma a vacsora is majdnem feljött evés közben.Azt hittem,hogy hányni fogok.

2009. ápr. 10. 23:26
 9/11 A kérdező kommentje:
A menszesz mikor megvolt kevés volt és egy nap volt mikor közepes vérzésem volt.De szinte végig kevés volt.
2009. ápr. 10. 23:28
 10/11 anonim válasza:
énis kb igz vagyok.megjött a menszim pontosan és olyan is volt mint máskor, habár egy nap több volt másnap kevesebb....és most egy hete h lejárt de azota is barnás folyásom volt ma meg kezdett vércsepp is megjelenni.lehetsége h terhes vagyok de még énsem tudom.hétfön csinálok egy tesztet.
2010. máj. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!