Már vasárnap óta késik (és nem is szeretném, ha megjönne). A hőm is magas 37 és 37,2 között van. Csináltam már tesztet, de negatív lett. Mitől lehet ez a késés akkor?
Figyelt kérdés
Mindig 28 napos ciklusaim vannak, és mindig nagyon pontos szokott lenni. Mikor teszteljek újra? Vagy nem is vagyok kismami?2008. márc. 4. 08:17
1/7 anonim válasza:
Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderűlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy, hogy így szorítasz nekem. Még azért remélek, de ez a várakozás egy kicsit rossz. Tényleg azért fura ez az egész, mert nagyon pontos ciklusaim vannak, soha egy napot sem késett még. Neked nagyon gratulálok a picihez. Most hány hetes vagy?
2008. márc. 4. 08:28
3/7 anonim válasza:
Már megszületett a kislányom de már rajta vagyunk a következő babán. Sok sikert remélem összejött.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, nektek is minden jót.
2008. márc. 4. 08:32
5/7 anonim válasza:
50-50%,hogy babás vagy.Novemberben nekem is késett pár napot,már reménykedtem,hányingerem volt,görcsölt a hasam,szerintem beképzeltem a terhességet,mivel utána meg is jött.szomorú voltam,de aztán januárban már első mensi napon már + lett a teszt.És akkor nem is volt hányinger,csak görcsölt a hasam,mellem feszült.Sok sikert!!12 hetes kismami
6/7 A kérdező kommentje:
szia köszi a bíztatást. Igazából én semmiféle tüneteket nem képzelek be magamnak, egy picit feszül a mellem, ami elhanyagolható. De nekem a mensi előtt nem szokott a mellem fájni, még a hasam sem, hanem csak a derekam. Most mondom csak a hőm magas, egy isi picit feszül a mellem és néha szúrkál a petefészkem ennyi. Reménykedni azért lehet, meg pozitívan gondolkodni!
2008. márc. 4. 09:53
7/7 anonim válasza:
Szióka!
Elmesélem a saját storymat!Nekem mindig percre pontosan 29 naposak voltak a ciklusaim,soha nem késett 16 éves korom óta(most 24 vagyok).A múlt hónapban viszont eljött az "idő"és semmi!Minden áldott nap teszteltem és persze mindig nega lett,ami nagyon elkeserített,de reménykedtem hisz "nekem soha nem késik" !Gondoltam biztos kevés a hcg a szervezetemben(másfél éve várunk babára).Minden menzi mentes nappal boldogabbak voltunk a párommal!Aztán 11 nap késéssel megjött!Azt hittem belehalok a csalódásba!Olyan volt mintha egy nem létező babát veszítettem volna el!Borzasztó volt!Utólag kiderült,hogy az influenza lappangott bennem és ezért késett!Senkinek nem kívánom ezt!Remélem veled nem ez fog történni!Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!