Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen ez a ciklusom?...

Miért ilyen ez a ciklusom? Mitől esett ennyit a hőm?

Figyelt kérdés

Elvileg még van 3 napom a nemvártig mégis már tegnap óta alacsony a hőm. Amúgy 14 napos a luteálisom és a 13. napon esik le mindig. Ezért nem értem. Most akkor ez vajon mi lehet.

Lehet valami hormonprobléma

[link]

2011. aug. 7. 09:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Az alaphőm eddig 36,6-ra húzta a rendszer. Ebben a ciklusban nem tudom miért nem húzta még be.
2011. aug. 7. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Az alaphőt azért nem húzta be a program, mert nem mérted a hődet a ciklusod elejétől.

Szerintem a 16.-17. ciklusnapodon lehetett az ovuláció, nem akkor amikor a program jelölte.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de valószínűleg megjön a menzeszed.

2011. aug. 7. 10:35
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál. Én is már csak valami csodában reménykedem, hogy holnap esetleg mégis felfelé indul a hőm. Bár ennek szerintem nagyon kicsi az esélye. Azt nem értem, hogy kb. akkor a 12. napon lehetek és mivel már tegnap is esett, miért ilyen hamar, amikor csak a 13. napon szokott esni és a 14. napra esik le alaphőre és akkor meg is jön aznap. Ezt nem értem. Vagy alacsony lenne a progreszteron szintem (vagy magas) és azért ilyen alacsony a hőm?
2011. aug. 7. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ebből mensi lesz!
2011. aug. 7. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a 13.dpo-n vagy és holnap megjön.:(
2011. aug. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!