Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy kezdjük el a dokihoz járást?

Hogy kezdjük el a dokihoz járást?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk de nem is igazán tudom hogy fogjunk neki kinek hova kell mennie. személyszerint én már voltam hüvely ultrahangon és vérvételen ahol miden rendben volt. na és most hova kell mennie a férjemnek először is?
2011. aug. 6. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
na szerinted? okostojás...u betűvel kezdődik segítek
2011. aug. 6. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A párodnak is el kell mennie andrológiai vizsgálatra.És utánna az eredményeket ismerve kell folytatni,a dolgokat.Esetleg ha jó a párod eredménye is és mégsem jön a baba ,már úgy egy éve,akkor menj el egy HSG-re.Ha az is rendbe akkor meg forduljatok valamelyik meddőségi központba.Ha meg baj van a pároddal.akkor meg egyszerre irány a meddőségi.Sajnos mi is ezt az utat jártuk,járjuk.

Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 6. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen de még arra vagyok kíváncsi hogy a páromat a háziorvos küldi be vagy oda nem kell beutaló csak időpontot kell kérni?
2011. aug. 6. 16:43
 4/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem a nődoki adott a páromnak beutalót andrológiára.

2011. aug. 6. 18:26
 5/6 Grófházy ***** válasza:
nálunk is nődoki adott.de elmehettek privát orvoshoz is,oda nem kell beutaló,csak FIZETNI :(
2011. aug. 6. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi magánba voltunk 5000.- volt .Nem olyan vészes.
2011. aug. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!