Hol kell mérni a hőmet? Nekem digitális van és az jó,
ha hónomaljában mérem? Csak ott szeretném.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 20:59
1/9 anonim válasza:
Éy ha a szádban mérnéd ... nem kell feltétlen a popsiban, vagy hüvelyben! Ehhez mit szólsz?
Amúgy minden reggel azonos időben, mindjárt ébredés után öt percig. Még este rázzd le a hőmérőt, s így reggel már csak használni kell! Én mindig a szundi alatt szoktam ... (néha még vissza is szenderedek) :)
2009. ápr. 9. 21:02
2/9 A kérdező kommentje:
De DIGITÁLIS hőmérőm van!
2009. ápr. 9. 21:06
3/9 anonim válasza:
A digitális csal, én úgy tudom, higanyosat vegyél, 600 ft a patikában, nem egy nagy összeg, és a hónalj sem a legjobb ötlet, valamilyen testüregben kell, tehát minimum a szájban!
2009. ápr. 9. 21:14
4/9 anonim válasza:
nem baj ha digitális van, nekem is az van, mérem is. én is szájban a szundi alatt:) nekem nem csal, de mondjuk ha hüvelyben mérem és szájban akkor sokat csalna, ezért kell mindig ugyanott mérni. a honalj nem jo, mert lehet hideg a böröd ha kitakarozol vagy ilyesmi. dugd a nyelved alá, és csipog ennyi. de mindjárt ébredéskor. semmiképpen nem pisilés után vagy kávézás elött félig rohanva. a digitásil egy perc alatt végez, van még akkor egy perc henyálni reggel:)
2009. ápr. 9. 21:22
5/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam mindegyiket, s ugyanazt mutatja! Csipogás után ugyanúgy mérd tovább, s igen 5 percig tökéletes lesz!
2009. ápr. 9. 21:23
6/9 Grófházy válasza:
az a fél perc miért számít,amig gyorsan pisil az ember lánya? ? :)
2009. ápr. 9. 22:11
7/9 anonim válasza:
Mert a mozgástól nő a hőd, s így már nem kapsz valós értéket!
2009. ápr. 10. 08:04
8/9 anonim válasza:
2 hőmérővel mérem(higanyos mindekttő)
Hónaljban és hüvelyben.
Ami hónaljban 36.4 az hüvelyben jóval több k.b.4 tizeddel,de nem mindig egyforma a külömbség.
Olyan is volt,h hüvelyben már átmentem a magas hős fázisban,de hónaljban csak rá 1 napra.
Még a szájban mért hő is ingadozik,ha véletlenűl tátott szájjal aludtál,amiről esetleg nem is tudsz,akkor máris kevesebbet fog mutatni.Nyelv alá kell és ne mozduljon ki.A nyelved hegye hűvösebb,tehát nekem egyértelmű lett.
2009. ápr. 10. 10:04
9/9 anonim válasza:
én hüvelyben mérem, de képtelen vagyok rendesen mérni, egyrészt azért, mert sokszor reggel, óracsörgés előtt arra ébredek, hogy nagyon kell menni WC-re, akkor meg felkelek és lőttek az egésznek, másrészt pedig nekem elég sok idő kell, ha magamtól felébredek, szintén óracsörgés előtt, míg elérek abba a fázisba, hogy tudatosul bennem, hogy ébren vagyok, akkor meg már vagy 10-20 perce ébren vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!