Mensi előtt borzalmasan fáj a derekam a mellem feszül és nehézzé válik. Most semmi tünetem nincs. Sikerült teherbe esnem?
Figyelt kérdés
Ma nem jött a nemvárt.Bizonsági okokból felhelyeztem egy tampont amin fehér túrós váladékot láttam.Lehet babás vagyok?2009. ápr. 9. 18:29
1/4 anonim válasza:
Hát pont én is így jártam! Már ezen agyalok egy ideje, hogy miért nem érzek semmit?! Nekem még van pár nap a nem vártig, de semmit nem érzek. A cicimet mindig nagyon szoktam érezni ilyenkor már. Én is kérdeztem már ezt valamelyik nap és voltak akik azt írták, hogy az volt a tünet, hogy nem volt tünet, és babásak voltak. Úgyhogy ebben reménykedem én is.
2/4 A kérdező kommentje:
Álomba illő lenne mert most beszéltünk a párommal,h.beinditjuk a babaprojektet.És lehetséges máe be se kell inditani.Szurkolok neked!Am. a mellbimbómon észre vettem fehér pöttyöket és nem is ugy néz ki mint eddig valahogy mintha kifordult volna a bimbóm(fürdés közbe vettem észre)
2009. ápr. 9. 18:39
3/4 anonim válasza:
Hát nekünk is álomba illő lenne, mivel mi már évek óta próbálkozunk. Úgyhogy nem tudom mi ez a változás. Ha nem lettem volna uh-on azt gondolnám hogy nem pé-m, de voltam a 12. napon és 2 db szép nagy 20mm-es tüszőm volt. Úgyhogy érdekes. Szurkolok. Ha kiderül hogy babás vagy szólj, hogy én is mégjobban izguljak! Én egyébként keddre nem várom.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én ugyanígy vagyok mint Te. Menszi előtt mindig nagyon fájnak a melleim, most semmit nem érzek.Holnapután kellene megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!