Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy alakul a hőmérsékletünk...

Hogy alakul a hőmérsékletünk peteérés után?

Figyelt kérdés
3 hete vetéltem el sajnos, mivel 11 hónapja próbálkoztunk, így úgy döntöttünk, hogy nem védekezünk, de már 4 napja 36, 8 C (0, 6-del több, mint az általános) a hőmérsékletem és most nagyon megijedtem, hogy terhes vagyok, még nagyon nem szabadna. SOS
2008. márc. 3. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
peteéréstől a mensi előtt 1-2 napig magas marad a hő
2008. márc. 3. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
most vagy pé után? mert akkor normális, hogy magas a hőd. Ne ijedj meg!
2008. márc. 3. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális, hogy magas a hőd. Nekem is volt vetélésem, a doki tanácsolta, hogy 3 hónapig védekezzünk, aztán hajrá! Vigyázz Magadra!
2008. márc. 3. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ha esetleg baba van, akkor vagy megtapad vagy nem. Nem fogja a vetélésed befolyásolni a babád sorsát. Amúgy az orvosok elsősorban a lehetséges újabb vetélés miatt aggódnak, vagy a lelki dolgok miatt. Ha babás vagy azonnal doki, aki felír hormonpótlást.

Sok sikert!

2008. márc. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!