2 napja késik, teszteljek vagy várjak?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 28 naposak,ma 30nál járok,27. napon teszteltem,akkor negatív lett.A pocim kicsit görcsöl néha,de ez semmi ahhoz képest ami lenni szokott.Tudom unalmas kérdés ,de szerintetek megéri tesztelnem vagy várjak?2011. aug. 4. 15:18
11/12 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni olyan tesztet, ami már 10 mlU/ml-től már kimutatja (a többi csak 20-tól).
12/12 anonim válasza:
nekem 1 hete késik de még nem vettem tesztet. érzem, hogy nem vagyok terhes mert fájnak a lábaim, meg a mellem is feszül, olykor meg még a hasam is picit fáj. mi már 1 éve próbálkozunk de semmi. ittam palástfüvet, tegnap vettem barátcserjét, ha ez sem segít megyek orvoshoz. túl sokáig sem szabad várni hogy majd valami lesz, mert közben meg telik az idő és a korod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!