Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a beágyazódás tünete?

Ez a beágyazódás tünete?

Figyelt kérdés
Eldöntöttük a párommal, hogy itt az ideje a babának :) Ez volt az első "éles" hónapunk, amikor nem védekeztünk. Július 20-án mensiztem utoljára, és ahogy visszaszámoltam, július 27-én, 29-én, 30-án, valamint augusztus 1-én és 3-án voltunk együtt...viszont kb 3 napja tompa, kicsit szúrkálós érzés van az alhasamban... még nem éreztem előtte ilyet, szóval nem tudom hova tenni, azért is kérdezlek meg titeket, hogy ez vajon mi lehet: peteérés, vagy esetleg a beágyazódás tünete (lehet az még korai lenne? ) A mellem nem fáj, nem feszül, sőt, inkább puha az állaga...egyedül a hasszurka van, és az tényleg van...mit gondoltok?
2011. aug. 4. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:

nem érzed a beágyazódást, max. "női megérzéssel" :)

az is lehet, hogy annyira szeretnéd, hogy attól szúrkál... ne görcsörj rá annyira!

sok sikert

2011. aug. 4. 00:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hoyg én már a második babámat várom, mindkettő tervezett baba, és már alig vártam,hoyg velünk legyenek. De.

Ilyenkor az ember egyszerűen elolvas dolgokat a beágyazódásről,stb... és elkezdi érezni ezeket.

Vagy lehet hogy tényleg érzi,de eddig is érezte, mint mensi előtti tünet,csak eddig nem éredekelte.

Amiket leírsz az szép é jó, de enynire világos jeleket maga a beágyazódás nem ad. Ez egy "titkos kis folyamat", valami készül odabent de külső jele nincsen. Legalábbis keveseknek adatiok meg az hoyg ezt érezzék/megérezzék.

Eyrészt a hasszurka másrészt a számításaim alapján szerintem inkább a peteérésedet érezted.

20-án volt meg neked, KÖRÜLBELÜL 14 nap a peteérés, tehát éppen aktuális neked, most kéne szerintem együtt lennetek még, mert szerintem éppen most vannak a termékyen napok (bár olvasom hoyg elseén é 3-án együtt voltatok). Úgyhogy a beágyazódás szerintem még innentől lesz kb minimum 7 de inkább 10 nap mire elkezdődik.

A peteérést sok nő érzi ilyen szúrkálós fájdalomként.

Sok sikert.

2011. aug. 4. 06:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt jele a beágyazódásnak, de az az volt hogy kis barna pecsételésem volt!Ez 4-5 nappal azelőtt volt hogy meg kellett volna jönnie!Nálad ez még korán lenne,de ettől függetlenül bizakodhatsz:)
2011. aug. 4. 06:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Beágyazódás még nem lehet. Bár én sem éreztem semmit! Inkább most van pé-d!
2011. aug. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!