Ez a beágyazódás tünete?
nem érzed a beágyazódást, max. "női megérzéssel" :)
az is lehet, hogy annyira szeretnéd, hogy attól szúrkál... ne görcsörj rá annyira!
sok sikert
Az az igazság, hoyg én már a második babámat várom, mindkettő tervezett baba, és már alig vártam,hoyg velünk legyenek. De.
Ilyenkor az ember egyszerűen elolvas dolgokat a beágyazódásről,stb... és elkezdi érezni ezeket.
Vagy lehet hogy tényleg érzi,de eddig is érezte, mint mensi előtti tünet,csak eddig nem éredekelte.
Amiket leírsz az szép é jó, de enynire világos jeleket maga a beágyazódás nem ad. Ez egy "titkos kis folyamat", valami készül odabent de külső jele nincsen. Legalábbis keveseknek adatiok meg az hoyg ezt érezzék/megérezzék.
Eyrészt a hasszurka másrészt a számításaim alapján szerintem inkább a peteérésedet érezted.
20-án volt meg neked, KÖRÜLBELÜL 14 nap a peteérés, tehát éppen aktuális neked, most kéne szerintem együtt lennetek még, mert szerintem éppen most vannak a termékyen napok (bár olvasom hoyg elseén é 3-án együtt voltatok). Úgyhogy a beágyazódás szerintem még innentől lesz kb minimum 7 de inkább 10 nap mire elkezdődik.
A peteérést sok nő érzi ilyen szúrkálós fájdalomként.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!