Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódás törvényszerű...

A beágyazódás törvényszerű hogy pecsételő vérzéssel jár? Lehet azt érezni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne törvényszerű, dehogy is! Sokan észre se veszik.
2009. ápr. 8. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. ápr. 8. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak megerősítésként mondom, hogy ez tényleg nem törvényszerű. Tapasztalatból mondom.
2009. ápr. 8. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem és egy csepp vér sem volt...
2009. ápr. 8. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké,én csak az itt olvasottak alapján kérdeztem! Mindenki azt irja hogy neki volt,és én meg folyton azt várom!
2009. ápr. 8. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ez az első hónapunk a babaprojekhez,és most izgulok és figyelek minden létező jelet!Bár lehet nem kéne.....
2009. ápr. 8. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kéne!Én is így voltam vele!Minden mozzanatra figyeltem!A nemvárt napján már nagyon úgy éreztem magam,hogy babás vagyok,már szinte éreztem a babókámat!Két napot késett,aztán püffff,akkorát csalódtam,hogy kisebb fajta depim volt!azóta soha nem figyelek annyira,mert ha bebeszélem,hogy na most sikerült,nagyon rossz utánna!Azért drukkolok Neked tiszta szívemből,mert tudom milyen nagyon várni!:)
2009. ápr. 9. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!