Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Becsapott a testem? 4. napja...

Nini24 kérdése:

Becsapott a testem? 4. napja késik, most teszteltem negatívat! De akkor miért nem jön meg? Babát szeretnénk!

Figyelt kérdés
Cicim érzékeny, de már nem annyira, fehér folyásom van, fáj a hasam alja, és úgy fel vagyok puffadva, mintha 3 hónapos terhes lennék! :( Reggel furán érzem magam, szédelgés, és rossz a gyomrom, és a szám íze! Viszont a hőm mára esett 3 tizedet( sajna csak a 18. nap óta mérem, így nem tudok viszonyítani a ciklus elejéhez :( ), akkor holnap megjön végre??
2009. ápr. 8. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát inkább ne jöjjön meg!!!! Mennyi volt ma a hőd? és tegnap? Máskor is szokott késni?
2009. ápr. 8. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet még kevés a hcg-d és azért nem mutatta ki. várj még pár napot és próbáld meg újra a tesztet. ne keseredj el,még lehetsz babás. :D drukkolok.
2009. ápr. 8. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:
A hőm érdekes. Ma 36.3-ra esett vissza 36.6ról. eleve alacsony a hőm, ez tuti, de azért rossz, hogy nem tudom, milyen volt a ciklusom elején. Azt hittem, ma megjön. Fel is készültem lelkileg, de nem jött. Görcsölt egy kicsit, és ennyi. Fogi gátló után ez a 2. hónapunk. Így csak egy hónapot ismerek, akkor megjött pontosan. Nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz:(
2009. ápr. 8. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot, olyan jól esik! Alig vártam este, hogy hazarje és leüljk a gép elé, hogy kiöntsem a szívem! Másnak nem igen beszélek ennyire részletesen a projektről :) A párom meg egyfolytában türelemre int! :) Olyan idegesítő :)
2009. ápr. 8. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja,az én párom is ilyen,pedig ha tudná,hogy Ő is türelmetlen!Látom rajta,meg már a peteérés utáni 6.napon akart tesztet csináltatni!:D De azért nekem mondja,hogy ne éljem bele magam,meg miért nem vagyok türelmesebb!:)
2009. ápr. 9. 06:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma meg felment 36,5-re a hőm!Tehát visszamet! :O Ki érti ezt?
2009. ápr. 9. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, a méhszájam meg olyan magasan lett, hogy alig érem el... Eddig simán elértem!
2009. ápr. 9. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek jó jelek!! Reméljük pár nap múlva a teszt is mutatja!! Nagyon szorítok neked!!
2009. ápr. 9. 08:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. ápr. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!