A ciklus 14. napján szeretkeztünk. Lehetek terhes ha akkorra már megszünt a tojásfehérjeszerü nyálkás folyás, és volt megszakítás is?
Figyelt kérdés
A ciklus 12.13.napján volt folyásom,ami ugyebár ha jól tudom a peteérés bekövetkeztét jelzi.14. napon is volt,de csak reggel,és délután szeretkeztünk,akkorra már elmúlt a nyálka és száraz voltam.Tehát akkor már elhalt a petesejtem?Volt megszakított közösülés is.Még nem tervezünk gyereket.Légyszi nyugtassatok meg,hogy így nem leszek tehes.Köszönöm elöre is a válasz!2009. ápr. 8. 16:57
11/18 anonim válasza:
(első vagyok) Egyet értek az előttem szólóval! A nyálka hiányába kár kapaszkodni... :(( Hiába akarod kicsikarni belőlünk azt, hogy minimális az esély, hogy baj lett, az semmin nem változtat... :(
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,azért ha még van valaki aki kiegészítené,örülnék neki.Kicsit megnyugtatott,és remélem nem 100% hogy terhes maradok.Addig marad az idegeskedés.Megnézem a könyvet is.
2009. ápr. 8. 17:25
13/18 anonim válasza:
(első vagyok) Persze, hogy nem 100%! Olyan eleve nincs, hogy 100%, hogy teherbe esik valaki! :-) Többen írtuk, hogy kb. 80%, hogy nem lett baj! Próbálj meg nem idegeskedni, mert attól késhet a következő vérzésed, amitől még idegesebb leszel és méginkább nem jön meg... :-)
14/18 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálok nyugodt maradni.Azért hallottam olyanról is,hogy néha sokat kell próbálkozni.A növéreméknek fél év után sikerült összehozni a kisbabát,és ök még nagyon akarták is.Csak remélem nem pont velem szúr ki most az élet!
2009. ápr. 8. 17:38
15/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes,úgy örülök neki! Mégegyszer nem leszünk felelötlenek! Köszönöm a tippet,nem üött be a 20%.
2009. ápr. 20. 18:29
17/18 anonim válasza:
A barátom a ciklus 14. napján rakta be 2-szer, védekezés nélkül, előváladék nem volt. Remélem nem lesz baj! 17 éves vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!