Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr. 28-án kellett volna...

Febr. 28-án kellett volna Menziznem, de nem jött meg. Teszten a második csik halvány lett. A doki azt mondta Méhszáj jo. De nem tudja biztosn ez terhesség-e, fájnak a melleim, ennyi a tünetem. Eddig mindig pontos volt a vérzésem. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj még egy tesztet a reggeli vízelettel.Hát azért lányok 3-4 napja maradt ki a mensi, ott még bármi is lehet.Csinálj még egy tesztet én azt ajánlom, és ha pozitív, akkor kicsit várj, mert borzasztó mikor a doki csak petezsákot lát. Én 7 hetes voltam mikor dokihoz mentem, már vert a kis szíve és látszott a embrió, pontosan 9,4mm volt. Sok sikert egy 33 hetes kismama
2008. márc. 3. 12:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
valóban... a csík az csík, 3 nap mulva, vagy másik tesz már erősebben behúzza :) Gratula!!!
2008. márc. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!