Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Fekete István (Debrecen)...

Dr. Fekete István (Debrecen) vagy Dr. sikó László (Miskolc) magánrendeléséről van-e valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Meddőséggel kapcsolatosan melyikhez érdemes fordulni? Volt már valaki valamelyiknek a magánrendelésén? Milyen nagyságrenű a tiszteletdíjuk?
2009. ápr. 8. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A magánrendelésen 2500 Ft-tól kb 10000 Ft-ig terjed! Attól függ, hogy milyen vizsgálatot csinál,de nagyon korszerűen van berendezve a rendelője és sokmindent ott helyben is meg tud csinálni! Örülök, hogy őt választod! És mégegyszer szorítok neked, hogy sikerüljön!!!
2009. jún. 9. 10:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Gondoltam érdekel, hogy Sikó doktor úr rendelését választottam, és nem bántam meg, ugyanis babát várok, szerintem egyértelműen csak neki köszönhetően.

2009. dec. 11. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök és gratulálok a pocaklakódhoz!!! Sok boldogságot Nektek! Hány hetes terhes vagy?
2009. dec. 12. 16:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Most vasárnap voltam 8 hetes. Múlt héten csütörtökön voltunk UH-on és már volt szívverése. Köszönöm a gratulációt és a tanácsokat.

2009. dec. 14. 07:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy azóta? És a baba? :-)

A kérdések között olvasgattam, és én is most tervezem, hogy bejelentkezek Dr. Sikóhoz.

Nekem most a TSH értékem adott okot az aggodalomra, szerintem magas (3 fölött), és babához tudomásom szerint 2 alatt kellene lennie.

Mi a saját tapasztalatod dr. Sikóról? Neked milyen kezelésre volt szükséges? (Ha volt egyáltalán szükség valamire.) Árban milyen tarifákkal dolgozik?

Nagyon köszönöm, hogy válaszolsz!

2010. máj. 5. 20:59
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát hogy az elején kezdjem felkerestem az itteni pozotív válaszok alapján. Vittem minden papírom és megvizsgált. Csinált még kórokozószűrést 3 félét (3.000,-Ft volt darabja) amit itt kihagytak és ezek közül egy meddőséget, kettő korai vetélést okoz, plusz el kellett mennem cukorterhelésre. Megállapította a vizsgálat során hogy nincsen PCOS-om és mind a két petefészkem tiszta (a régi orvosom a cisztákat már ki akarta szúrkálni) nincs semmi bajom, viszont a clostitól tényleg lett cisztám. Erre írt proverát, közben meglett a cukorterhelés eredménye és inzulin rezisztenciám volt, arra írt merckformint, először meg kellett várni a ciszta szétfakadását, és a következő ciklusban kezdtem szedni a merckformint, közben a férjemnek is vissza kellett mennie az androklógiára, mivel a spermaképe nem változott, hormonvizsgálatot csináltak nála és kiderült, hogy születéskori oxigénhiányos állapot miatt határérték alatt vannak a hormonjai. A kettőnk együttes problémája okozta a meddőséget. Szedtem a merckformint és közben mondta doktor úr hogy ne húzzuk az időt és csináljunk átjárhatóságit, és ha januárig nem esek teherbe akkor inszemináció. Már laborba és az altatóorvoshoz is kellett mennem és pár nap múlva lett volna a műtét és közben vártam hogy megjöjjön, mert csak akkor végzik el, de nem jött, kiderült, hogy terhes vagyok!! Július végén mentünk el doktor úrhoz és október végén teherbe is estem, azóta már 29 hetes vagyok. Nagyon alaposan vizsgál, az UH-kat alaposan legalább 20 percig végzi, mindent átnéz, ha valamit nem lát (nálunk a 12 héten nem mutatatta a baba a talpát) akkor visszahív egy héttel későbbre. Minden UH előtt kell mennem laborba, amit itt megcsináltatok és viszem az eredményt, mindíg néz teljes vérképet, vizeletet, TSH-t és cukorterhelést, az inzulin rezisztencia miatt, elmondta hogy hogyan egyek, napi 1800 kalória és 180 g szénhidrát, napi 6 evésre szétosztva, utolsó este 9 órakkor, és hát az elején feljött 3 kg de amióta így eszem nem hiztam semmit, pedig elégé duci vagyok. Egyébként csendes, de nagyon kedves és fogllakozik minden problémával, amikor időpontot kérek mindíg megkérdezi hogy van-e panaszom, és fel lehet hívni ha gond van, ha nem tudja felvenni, akkor visszahív. A vizsgálatokra a férjem is jön velem mindíg. A magánrendelői központ a Búza téren nagyon szép, egyébként szokott a kórházba is hívni, rendelés utánra. Amikor a 18 hetes UH-ra kellett máshoz mennem (hogy más orvos is lásson) akkor is lejött és megnézte hogy behívtak-e nem kell-e várnom. A vizsgálat UH-val együtt 10 ezer nála, de ha a kórházba hív akkor vagy nem fogad el pénzt, vagy amennyit akarsz, annyit adsz, én odaadom neki akkor is a 10-est, mert hát én egybe számolom a terhesgondozást a vizsgálatokat is és majd a szülésre még adok neki. Tehát meg vagyok elégedve nagyon vele, ha még ide járnék a régi orvosomhoz nem lenne még baba. Egyébként a terhességem problémamentes csak a cukorra kell figyelnem.

29 hetes km

2010. máj. 6. 07:56
 17/17 anonim válasza:

DR.Sikó László Magánrendeléséről (Miskolc)

Nekem jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Kulturált, modern, klimatizált váróterem és rendelő a belvárosban. Interneten bejelentkeztem hozzá, kb. 10 percet kellett várnom. Behívtak.

1/ A Doktor Úr leültetett és kikérdezett.

2/ Kenetet vett és azonnal látta, hogy gyulladásom van (nem kellett heteket várni az eredményre, hogy vmit is észrevegyen, de az eredményt majd email-ben küldi azért.)

3/Megvizsgált, kérdezte fáj-e itt-ott.

4/Megultrahangozott (kifejezetten ezért mentem!, hogy lemérje a méhemet, mert évekkel ezelőtt felmerült, hogy túl kicsi, de azóta sem volt hajlandó egy orvos sem megmérni), odafordította nekem a monitort és megmutatott mindent, megnyugtatott. Felöltöztem.

5/Ismét leültetett. Írt a gyulladásra kúpokat, elmondta részletesen melyiket mikor hogyan használjam.

Ezért fizettem 15 ezret. Lehet soknak tűnik, de végre valaki rám figyelt és azt csinálta amit én kértem, sőt többet is (mert ingyen megcsinálta a rákszűrést, kérés nélkül). Én csak ajánlani tudom!

2015. júl. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!