Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen ovutesztet vegyek,...

Milyen ovutesztet vegyek, melyik a lehető legjobb?

Figyelt kérdés
Ha többfélét felajánlanak a gyógyszertárban, akkor melyiket válasszam?
2008. márc. 3. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én nem patikában vettem, hanem a dm-ben és corax azt hiszem a neve. Kazettás, vizeletből kellett tesztelni, és szerintem megbízható. Viszont az ovu mikroszkópot egyszer kell megvenned és kb. 2700 Ft (PG/53). A tesztben van 5 db és 3000 Ft, és kb. egy ciklusra elég, vagy annyira sem.
2008. márc. 3. 11:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, hogy van ovu mikroszkóp is? Akkor azt veszek, köszi szépen!
2008. márc. 3. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
igen van mikroszkóp. Olcsóbb és praktikusabb. És azt csinálhatod nyálból, vagy cervixből is (hüvelyváladék). Ha nem találsz a patikában PG/53-at, akkor rendeltesd meg. Meghozzák.
2008. márc. 3. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy értetlenkedek, de a mikroszkóp a patikában vagy a DM-ben kapható?
2008. márc. 3. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
patikában vettem a mikroszkópot, a tesztet meg a dm-ben.
2008. márc. 3. 11:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2008. márc. 3. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a dokim azt mondta, hogy ő nem tartja semmire a mikroszkópot és nekem a tesztet javasolta és én is Dm-ben vettem. De nekem is van mikroszkópom és már csak a kíváncsiság miatt is csinálom, viszont ha közeledik a pé, akkor biztos fogok tesztelni is (most fogom először kipróbálni).

2008. márc. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!