Clostysok! Éreztétek már menszesz előtt, hogy sikerült?
Egy hetem van a nemvártig,és fájnak a cicieim,olyan érzésem van,mintha megjönne a bajom,fájdogál a hasam! Ebből lehet még baba? Éreztetek ti is hasonlót,mikor sikerült? Vagy csak a clostytól van? Felvagyok puffadva,de már pé óta.
Előre is köszi, hogy írtatok!
Volt két érett tüszőm, de én a 9. napon voltam uh-on, és a doki szerint a 10-en repedt meg. 24-25 naposak a ciklusaim, szombat vasárnapra nem várom!!!!!
Sajnos olyan megjövősen fájdogál néha a hasam, és a derekamat is érzem! Félek, hogy ebből menszesz lesz! :(
Szia!
Én is Clostis hónapban vagyok, de nem volt peteérésem tőle, 3szor lettem nézve uh-al a 11.,14. és 17. napos, de semmi.
A 14 nap óta duphastont szedek holnap lesz vége, és elvileg egy héten belül ellene megjönnie mert ugye nem volt pé és a duphaston abbahagyása meghozza remélhetőleg(nekem amugy nincs vérzsem) és bizony tegnap óta énis mensi szerű fájdogálást érzek:( És nálam tuti nem lesz baba mert nem volt érett petém:(
Ugyhogy nem lehet sztem tudni, hogy a mensi szerü érzés jó jek vagy sem, ez tuti egyénfüggő is.
Én szültem már, és azt tudom mondani, hogy mikor terhes volnam semmien fájdogálás nem vot mensi előtt ami ugye akkor nem jött meg mert baba volt, ugyhogy én már mosta mikor fájdogálást érzek tudom, hogy nincs baba.
Most closti+merional szuri lesz a menü ebben a hónapban:(
Köszi az infót kedves kérdező!Sok sikert az utolsónak köv hónapban!
Én a 17.napon voltam UHn.Két tűszőt látott.Azt mondta aznap reped meg a domináns és másnap reggel legyünk együtt.Hát remélem,h bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!