Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barnázás mindig beágyazódás...

A barnázás mindig beágyazódás jele ilyenkor?

Figyelt kérdés
a ciklusom állt 28 napos, most pár honapja kicsit kitolodott 30 és 32 napra, régota szeretnék babát, ebben a honapban 11. napon éreztem a pé-t voltunk is együtt, ma vagyok a 22. napon és kicsi barnám van,. ha rosszul ozdulok szur a petefészkem hüvelyben 37.5 a höm, de csak hétvégére várom. adjatok léccci tanácsot:(
2009. ápr. 7. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát azt mondják, de nekem is volt olyan ciklusom ahol beágyazódás környékén barnáztam mégsem voltam terhes. Nekem csak egy napig tartott. Nem is tudom mi volt, mert azóta sem volt ilyen.
2009. ápr. 7. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én testem ebben a hónapban megkergült. A peteérés után a 7. napon nagyon fájt a hasam, olyan volt mint amikor meg akar jönni, és volt egy kis pecsételés. Ez abbamaradt, tegnap ez megismétlődött. Ma reggelre feljebb ,ment a hőm és elkezdtem vérezni. Élénk pirosan egy kicsit de a hasam egyáltalán nem fáj, a fejem viszont annál inkább. Holnap viszont már biztosan megjön. Úgyhogy a barnázás szerintem nem igazán jelent semmit.
2009. ápr. 8. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ugy érzem, ebben a honapban se lesz babánk:(
2009. ápr. 8. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nem szabad mindenből arra következtetni h baba nekem minden mensi előtt barnázás van kb 5 napig onnan tudom h nincs baba, és utánna meg is jön
2009. ápr. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!