Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már túlestetek inszeminác...

Akik már túlestetek inszemináción, utána mit éreztetek? Hanyadjára sikerült?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk az első sikerült.

Én úgy indultam neki, hogy minek ez a hacacáré, úgyse fog sikerülni, inkább menjünk valami drága helyre nyaralni.

Igaz, utána egész nap feküdtem, fél napig alápárnázott fenékkel. De másnaptól tojtam rá, elmentem bulizni, jobbra-balra...

Majd a mensi előtt két nappal kíváncsi lettem, vettem egy tesztet. Másnap reggel pozitív lett :)

Nem tudom, hogy akkor is sikerült volna, ha minden nap azzal kelek és fekszem, hogy jaj, vajon sikerült-e?

De mivel nekem a "nemgörcsölés" alatt sikerült, azóta mindenkinek mondom, hogy tényleg segít, ha ellazul az ember és nem a témán rágódik.

Nektek most lesz az első?

2009. ápr. 7. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most volt az első, ma vagyok a 15. napon és nem sikerült. Elkezdtem barnázni, már kicsit vérzek is. :(
2009. ápr. 7. 20:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta 5 napja. Én se foglalkozok nagyon vele, dolgozom mint eddig, elhatároztam, nem leszek porcelánbaba. De ami aggaszt, hogy gyakran fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, meg szúródik, nyilal. És nem tudom jó, vagy rossz-e hogy fáj. Gondolok itt arra, ha beágyazódás van az is járhat fájdalommal? Nem is tudom.
2009. ápr. 7. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok.

Nekem szurkált a beágyazódás, kb egy hét múlva éreztem.

És mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanúgy görcsöltem, mint menszesznél. Sőt, néha jobban, csak kicsit másképp, úgy, mintha nagyon fel lennék fázva.

Szóval szerintem ezek jó jelek :)

Nagyon szurkolok, majd írd meg, mi lett veled.

2009. ápr. 7. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem inszem után 6 nappal erős görcseim voltak.Akkor volt a beágyazódás.

Én sem görcsöltem rajta,mivel a statisztikák szerint kevés esély van rá.És sikerült.Sajnos elvetéltem.

Neked sok sikert!

2009. ápr. 8. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veled?

Mikor fogsz tesztelni?

Mit érzel?

Érzel amúgy valamit?

Nekem most 11-én volt az inszemem, azért vagyok ilyen érdeklődő...:)

2009. ápr. 14. 10:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy sikerült-e, de inkább nem mint igen, ugyanis ma reggel teszteltem egy negatívat. Holnapután kéne csak, de éjjel annyira görcsölt a hasam, hogy azt hittem meghalok, már szólni akartam a férjemnek hogy menjünk az üygeletre, de végül maradtunk. pénteken csinálok még egy tesztet, addig még pici remény azért van. szerinted?
2009. ápr. 14. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is reménykedek, mid a tiédben, mind a magaméban..

Maj írd meg mi lett az eredmény.

Előre is köszönöm a válaszodat!

2009. ápr. 14. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veled?Teszteltél?

2009. ápr. 17. 10:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem sikerült, negatív. Már abba is hagytam a utrogetsant, most várom hogy megjöjjön, és hétfőn irány a doki, és a második nekifutás!

DE lelkileg jobban bírom mint amire számítottam.:) Ennek most vmiért így kellett történnie.

2009. ápr. 17. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!