Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem reggel, mert...

Ma teszteltem reggel, mert tegnap óta késik, de nega lett. A hőm is 37. Most már biztos, hogy nem lehetek babás?

Figyelt kérdés
Fura érzés van az egész testemen. De nem szeretném magamat semmibe bele élni. Már tuti nem lehetek babás? Vagy még korai volt? Mikor teszteljek legközelebb?
2008. márc. 3. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont egy előző válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelődés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi előtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor főleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.
2008. márc. 3. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Korai volt még tesztelni,lehet,h nincs elég hcg a szervezetedben.Sajna most mást nem tehetsz,várni kell pár napot.A hőmérsékleted a mensi előtt közvetlenül esik le.Drukkolok!
2008. márc. 3. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hőd biztató, ha továbbra se jön meg 3-5 nap múlva tesztelj újból.
2008. márc. 3. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon rendesek vagytok. Imádom ezt az oldalt. Nem akarom görcsösen, tudom, ha most nem, akkor majd a következő hónapban összejön. Csak ez a várakozás?
2008. márc. 3. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korán teszteltél! Próbáld meg néhány nap múlva! Drukkolok!
2008. márc. 3. 08:57
 6/9 A kérdező kommentje:
okés megpróbálom néhány nap múlva. Meg még az is lehet, hogy csak a hormonjaim játszanak velem. Köszi a bíztatást, és majd mgírom, hogy mi lett az eredmény!
2008. márc. 3. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze ne éld bele magad de szerintem is korai volt még a teszt.Nekem a 3.napon mutatta ki (Direct nevű teszt: DM)de teszttől is függ.
2008. márc. 3. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:

szia , 18 hetes terhes vagyok, én mikor előszőr teszteltem negatív volt, majd 1hét után ott volt a két csík :D

sok sikert

2008. márc. 3. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
én is azt gondolom, hogy várok egy hetet, azaz ha nem jön meg, akkor vasárnap tesztelek megint, addig meg csak reménykedem, de ez egy jó érzés.
2008. márc. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!