Márc.27-én jött meg mensi, utána megkaptam a második "clostilbegyt" adagomat. Most vagyok a 12-ik napos. Mit tegyek és reménykedhetek, hogy most összejön a baba?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 16:03
1/7 anonim válasza:
Persze hogy reménykedhetsz! Semmi extrát nem tudsz tenni, csak sexelni a megfelelő időben. Nekem is ez volt az 1. Clostis hónapom, ha most sem sikerül, akkor a következő hónapban szedek barátcserjét a Closti mellé.
2/7 anonim válasza:
Hány hónap próbálkozás után írt fel nektek a doki Clostit? Volt gond a hormonjaitokkal, vagy csak hosszú ideig próbálkoztatok, ezért írta fel?
3/7 anonim válasza:
első vagyok.
Mi már évek óta próbálkozunk. A hormonjaim rendben vannak van is pé-m, csak rásegítésként kaptam a Clostit.
4/7 anonim válasza:
Köszi. Én gondolkodtam, hogy megkérem az orvosom, hogy próbálkozzunk azzal, de mi még "csak" fél éve próbálkozunk.
Én nem szeretnék évekig várni, mert még a munkahelyemen sem tudok arra koncentrálni, amire kéne, bújom a honlapokat, hőgörbe, mindenféle betegséget beképzelek magamnak.
5/7 anonim válasza:
Hát a fél év az még tényleg nem sok, bár én is fél év múlva mentem dokihoz, és azóta már évek teltek el. Egyszer voltam közbe terhes, de méhenkívüli volt.
7/7 anonim válasza:
Nekem decemberben volt egy vetélésem. És a mai napig nem állt helyre a ciklusom. Ezért kaptam én is a clostit. és reménykedem, hogy sikerül, úgyhogy neked is azt kívánom, hogy most sikeres legyen a 2. hónapod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!