Normális, ha reggelente a hőm (szájban mérve ugyanabban az időben) 36,2 vagy 36,3? Itt a kikét néztem mindenkinek több. digitális hőmérőt használok, mert már csak olyat lehet kapni.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 13:35
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mikorra nem várod? Szurkolok,hogy összejöjjön most már a baba! A closti neked nem segített? Jól tudom,hogy ha leesik a hő akkor aznap meg utána kell együtt lenni,mert akkor van peteérés?? Igazság szerint ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Kicsit felvilágosítanál? Én úgy tudtam,hogy a peteérés napján meg másnap a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. Amugy most voltam gyógyszertárban és jó drága az ovu teszt, 7 db-os 5.800 ugyhogy veszek inkább a DM-ben.
2009. ápr. 8. 12:15
12/19 anonim válasza:
Szia! Én megkérdeztem a dokimat, hogy mikor van peteérés és ő azt mondta, hogy nem akkor amikor csökken hanem amikor elkezd emelkedni a hő. Mi a 12 naptól a 18 napig szoktunk 2 naponta együttlenni mindenképpen. Az ovu teszt a tescoban 2300,-Ft. Lehet hogy a következő ciklusban én is megpróbálom mégegyszer. A clostit 1 hónapig szedtem, 2 tüszőm is megérett és meg is repedtek, mert Uh-on látszódott a sárgatest, mégsem jött össsze a baba. Májusban kell visszamennem és akkor a doki nagyobb adag clostit ír fel még egyszer. Bár már nem reménykedem, ebben a hónapban is a peteérés után 1 héttel mensi szerű fájdalmam volt, barna folt is volt a tisztaságin. Holnapra nem várom és ma reggel feljebb ment a hőm, elkezdtem örülni, de amikor kimentem a WC-re láttam, hogy barnázom, úgyhogy biztosan meg fog jönni holnap. Hát nem hiszem hogy valaha lesz gyerekem.
13/19 A kérdező kommentje:
Ne mondj ilyet!!!!LESZ GYEREKED!!!!!!! Több ismerősöm van,ahol több évet vártak babára, és most egészséges gyerekeik vannak. Van olyan ismerősöm is,akinek 3 baba elment,és most van két 5 év körüli gyerekük. Tudom,hogy 9 hónap nem kevés,de nem szabad ilyeneket gondolni,mert attól pszichésen nem fog összejönni. Ugyhogy fel a fejjel és próbáld lekötbni magad,nagy kirándulások hétvégén,meg egész hétvégés sex maratonok:) Gondolj bele,hogy a nagymamáink azt se tudták,hogy mi az ovu teszt meg mikor van peteérésük mégis hány gyerek született,ugyhogy nem kell esténként bekapcsolni a tv-t hanem inkább egymással foglalkozni.KITARTÁS!
2009. ápr. 8. 14:28
14/19 anonim válasza:
Szia! Köszi a biztatást csak ilyenkor mensi idején mikor mindenhol csak kismamákat látok terhesen és gyerekkel akkor nagyon neki tudok keseredni. És még hogy úgy érzem ha 9 hónap alatt mikor minden hónapban van peteérésem volt hogy a clostiltól 2 is és a férjem sperma eredménye plusz az én hormonom is jó nem jött össze akkor most mitől. Az lenne a legjobb ha legalább átjárhatóságit csinálnának, de az orvos azt mondta hogy májusban menjek vissza és akkor is csak gyógyszert ír fel. De nagyon aranyos vagy és én is drukkolok neked.
15/19 A kérdező kommentje:
Tudom,én is mindenhol terhes nőket látok és kisbabás anyukákat. Mindig imádtam a gyerekeket,de esküszöm,hogy nem volt ennyi:) Én is aggódtam már azon az elmúlt 4 hónapban,hogy nincs-e valami baj,hogy ne jött össze,de a párom megnyugtatott és tudom,hogy igaza van:) Minden baba tudja,hogy mikor kell jönni. Megkérdezhetem,hogy hjány évesek vagytok? Én 26, párom 27(5 éve vagyunk együtt),ugyhogy nem vagyunk lekésve semmiről.
2009. ápr. 8. 14:48
16/19 anonim válasza:
Én 29 párom 34 éves, mi 13 éve vagyunk együtt, de csak tavaly augusztus óta próbálkozunk. De remélem nem kell éveket várnunk, mert én már nagyon szeretnék babát
17/19 A kérdező kommentje:
Gyertyaállást meg ilyesmit próbáltál már? Én még nem,de sokan azt mondják,hogy használ. Tesóméknál is így jött össze.
2009. ápr. 8. 15:06
18/19 anonim válasza:
Csináltam azt is, hogy a falhoz támasztottam a lábam és megemeltem a derekamat. Plusz középidőben mindíg este vagyunk együtt és utána már nem kelek fel, alszom, szedek egyébként a ciklus első felében cickafarkat is.
19/19 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek! Ha hallok valami tuti dologot szólok!
2009. ápr. 9. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!