Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az akinek 1 éven belül...

Ki az akinek 1 éven belül összejött hirtelen amikor esetleg éppen azt tervezte, hogy dokihoz fordul?

Figyelt kérdés
Mi fél éve próbálkozunk,hőmérőzök és ovu tesztezek eddig sikertelenül.Talán még minden rendben van velünk és összejöhet orvosi beavatkozás nélkül..
2011. júl. 30. 00:11
 1/9 A kérdező kommentje:
ja még annyi,hogy 7 évig szedtem fogamzásgátlót,amit már 2009 szeptemberében abbahagytam.
2011. júl. 30. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:

ne görcsölj,ne az ovu tesztet nézegesd,hanem szexeljetek a 8.és a 28.nap között minden másnap! ennyi a taktika! azért írtam h egész végig,mert a mi fiúnk pl sokkal később fogant mert később volt peteérésem,nem a 15.,hanem a 25.nap környékén.

ami még nekem bevállt: elevit,és szex után gyertyaállás,és aztán alvás,popsi alatt párna!!! szex közben is!!

mindkét gyerek 1. ciklusban összejött!!!!

2011. júl. 30. 00:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Nocsak egy válaszoló és mennyi jó tanács :) Köszönöm :)Vitamint eddig még nem szedtem,gyertyaállást nem tudok,csak lábfelpolcolás volt egyszer.A múlt hónapban épp azt próbáltam ki,hogy peteéréskor mindennap együtt voltunk.Tudom,2 naponta ajánlott :)
2011. júl. 30. 01:16
 4/9 anonim ***** válasza:
pont a peteérés belövése ami necces. mert persze nézegetheted magad,meg hőmérő,de lehet h több van. vagy később.és akkor elszalasztod. a gyertya nekem is úgy ment,h a falhoz támasztottam a lábaimat :)
2011. júl. 30. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:

elevit arra nagyon jó,h előkészítse a babának a dolgokat. mert lehet h összejön,de nem tud megtapadni. és érdemes apukának is szedni multivitamint. a kis spermák fürgébbek lesznek,meg hát apuka is virgoncabb ha a szervezete fel van töltve :) mi így csináltuk. és nagyon fontos a bevonzás!! ne akard a babát,hanem fogadd be. szoktál meditálni? én ezt csináltam: elképzeltem ahyogy kinyílik a testem. és elképzeltem a babámat és mondtam neki h készen állok,itt vagyok,jöhet bármikor.

és jött.

1 voltam. és 2. is :)

2011. júl. 30. 01:22
 6/9 anonim ***** válasza:
szóval mi nagyon tudatosan rákészültünk,testileg,lelkileg,és meg lett az eredménye. kívánom h nektek is menjen hamar mert egy gyerek-hát még 2!! :)- maga a csoda!!!
2011. júl. 30. 01:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a 9dik hónapban jött össze, pont akkor, mikor teljesen esélytelennek gondoltam, mert pé. körül csak egyszer voltunk együtt. Már éppen feladni készültem, mert 39 éves voltam és 40ig bezárólag akartam szülni. Most itt visongat a gyönyörű 7 hónapos pici lányom. Szóval, abban a hónapban jött össze, amikor már nem görcsöltem rá a dologra. Előtte hőmérőztem, ovu teszteltem és szedtem a Femibiont. Szóval, nyugi jönni fog az a babó, majd amikor Ő akar. :)))
2011. júl. 30. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a 11. próbálkozós hónapban jött össze, nem nagyon volt benne trükk csak annyi, hogy hátulról történt a behatolás és utána aludtam reggelig, nem keltem fel az ágyból, de ez nem volt tudatos (én legalábbis azt hiszem akkor jöhetett össze:) ). Igazából addigra már kezdtem felhagyni a reménnyel, hogy ez nekünk össze fog jönni, és megkértem a páromat, hogy a következő hónapban mindketten vizsgáltassuk ki magunkat. Addig minden hónapban csináltam tesztet, de akkor eszembe sem jutott, hogy terhes vagyok, pedig már 2 hete brutálisan fájtak a cicijeim, de gondoltam ez annak a jele, hogy meg fog jönni, mert így szokott. Behívtak rendkívüli véradásra, de mivel nem védekeztünk sehogy gondoltam csinálok egy tesztet, mert ha megkérdezik, hogy terhes vagyok e, akkor mit mondok, nem tudom? :) Így aztán volt meglepetés :)
2011. júl. 30. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Már megvolt a beutalóm az endokrinológiára, mikor összejött a lányom 6 hónap után. Mensi előtt 1 héttel voltunk együtt, abban a hónapban csak egyszer. Tehát elvileg lehetetlen időpontban :)
2011. júl. 30. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!