A beagyazodasnak lehet jele a hasgorcsoles, hasmenes, hanyinger?
Figyelt kérdés
Tudom buta kerdes, de az elso gyerkeemnel nem elmlekszem hogyan volt.Azt tudom, hogy 4 hetesen derult ki a lanyomnal, hogy babat varok es emlekszem, hogy addigra mar jo ideje volt hasmenesem.Mar orvosnal is voltam vele, mert azt hittem elkaptam valamit, de nem talat semmit.
Lehet jon a kisteso? Nagyon-nagyon orulnek :)
2011. júl. 29. 19:28
11/15 A kérdező kommentje:
Szia
koszi hogy ennyi ido utan is erdeklodsz :)
igen kismama voltam, de sajnos elvesztettuk a babat augusztus vegen :( tavasztol ujra probalkozunk :)
2011. dec. 4. 17:23
12/15 anonim válasza:
Sajnálom!azért kérdeztem mert a héten nekem is rossz volt a gyomrom.enyhe hasmenés kb 4napig,és nagyon fájnak a melleim(bár máskor is szoktak fájni de nem ennyire,és sokat eszek,néha szurkál a bal petefészkemnél ahol volt az érett petesejt,napontapárszor menzis érzésem van.11napja volt a masodik inszeminaciom.nem tudom hogy ezek tünetek e,mert már párszor éreztem ilyet.jövö 7en megyek vérvételre.már nagyon várom.nagyon sok sikert kivánok és jó egészséget,kívánom hogy minél elöbb összejöjjön!Ani
13/15 A kérdező kommentje:
Drukkolok :) remelem osszejott a baba :) es koszonom!!Nagyon jol esett, hogy irtal!!!minden jot kivanok
2011. dec. 4. 20:33
14/15 anonim válasza:
szia.sajnos nekem a második sem sikerült .kezdem feladni :(
15/15 A kérdező kommentje:
ne add fel!!!!! drukkolok a kovetkezo babahoz!!!!
2011. dec. 9. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!