Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 22 napos ciklus esetén,...

22 napos ciklus esetén, tényleg nincs peteértés?

Figyelt kérdés
Az ovutesztem pozitiv lett,2napig a 15-16-ik napon.
2009. ápr. 7. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:

miért ne lenne, csak akkor, ha azt írod, hogy a 15-16 napon volt pozi az lh-d, akkor eléggé rövid a luteális szakaszod és az bizony sárgatest elégtelenségre utal.

irány dokihoz, hogy ezt helyrehozzátok

2009. ápr. 7. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj nee,még ez is,most elöször fordult elö,hogy ilyen rövid amugy 26-27 napos szokott lenni.Mivel tudnám én saját magam kezelni,hogy ne kelljen megint hormonokat szednem,kérlek segits...
2009. ápr. 7. 09:53
 3/7 A kérdező kommentje:
És az mit jelez,ha egy ciklusban max 36,6 a höm,e fölé soha nem megy,de 36 alá sem
2009. ápr. 7. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
ha most volt először ilyen akkor nem baj, vannak ilyen kurta ciklusok az ember életében, de én amúgy sem orvost ajánlok neked, hanem inkább alternatív irányt a baba és a te érdekedben pl: www.varghagyogymod.hu
2009. ápr. 7. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
mondjuk a 26-27 naphoz képest mikor van péd? mert, ha akkor is csak a 15-16 napon, akkor még mindig rövidke a luteálisod, de vannak homeopátiás készítmények is sárgatest elégtelenségre.
2009. ápr. 7. 10:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Mik azok a homeopátiás készitmények légyszi áruld el.
2009. ápr. 7. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ovaria Comp mensitől pé-ig 3*5 golyó naponta és pétől mensiig pedig Bryophyllum D4 2*5 golyó naponta. ezt így alkalmazd és meglásd meghozza a hatást
2009. ápr. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!