Közölnétek a leendő főnökötökkel, a munka megkezdése előtt, hogy babát vártok?
Egyébként meg védekezni kellett volna,ha ekkora problémát okoz a munkanélküliség,ha meg tervezve volt a baba,akkor meg munkát kellett volna nézni gyerekproject előtt és most nem lenne ilyen gondja...de ettől függetlenül,hogy a kérdező rossz sorrendben csinálta a dolgot,gratulálok a babához,jó egészséget kívánok nekik,de még nem kéne más emberekkel gerinctelenül viselkedni.
utolsónak: Én vendéglátós vagyok,amióta csak létezem és tudom,hogy ha valaki keményen és jól dolgozik a szakmában,akkor azért azt megbecsülik.Ha az én alkalmazásomban állna a kérdező(hál Istennek ilyen aljas szándékkal még senki nem jelentkezett a cégemnél munkára)és próbaidőn lenne valószínű nem a terhesség miatt küldeném el,hanem azért mert átvert....
Nem tudom milyen munkára jelentkezett,de ha irodai vagy ilyesmi,azt talán hónapokig is tudja végezni szülés előtt és ha jó munkaerőnek számít akkor a szülés után is szivesen visszavárják majd.Ezt azért érdemes lennie átgondolni
Minden "kedves" válaszolónak!
Mi a nyáron kezdtük a babaprojektet, ha szerencsénk van lehet már úton van a baba.Sajnos a múlt héten közölték lehet mennem kell a munkahelyemről, már októberben. Ha mákom van pont betudom jelenteni,hogy baba lesz ha nem akkor terhesen az utcára kerülök... Úgy,hogy ennél a cégnél dolgozom 5 éve és mindig jól és pontosan végeztem a munkám! Egyszersem voltam például táppénzen és évente két kötelező leállás van csak akkor mentem szabadságra! Most pedig megköszönik!!!!! Mondom mindezt úgy hogy ismerem a munkáltatói oldalt is, szüleim magánvállalkozók.ezért nekem mondjuk megoldott mert akkor bejelntenek a szüleim, de úgy gondolom, hogy a mai világban nem lehetsz mindig csak önzetlen.stb..Kérdező:gondolj magadra és elsősorban születendő babádra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!