Mennyi idő után érdemes felkeresni az orvost, ha nem jön össze a baba?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nem tudom pontosan megállapítani, hogy van-e egyáltalán pé-em, illetve ha van mikor?!2008. márc. 2. 12:00
1/7 anonim válasza:
Régebben 1 évet "kellett" próbálkozni, és csak utána fogadtak. Most ha jól tudom fél év után lehet menni. Először úgyis szervileg néznek meg, utána jön a többi (hormonok, peteérés, pasinak andrológia... stb)
Sok sikert! :o)
2/7 anonim válasza:
én 8 hónap után mentem el.elég sokáig tartanak a vizsgálatok,előjegyzések,eredményre várás stb.ezért érdemes elöbb elkezdeni,már csak a magad megnyugtatására is.
3/7 anonim válasza:
kortol is függ. 30 v felett jó ha már fél év után elmegy az ember. De lehet nincs is rá szükséged, csak a peteérésedet állapítsd meg. Mivel próbáltad? nekem a gebriel teszt bejött.
4/7 A kérdező kommentje:
Eddig egy alkalommal próbáltam a Gabriel tesztet (14. naptól), de nem mutatott ki semmit. Ezért félek, hogy nincs is pé-em ):
2008. márc. 2. 12:41
5/7 anonim válasza:
na az úgy nem bizti hogy jó, nekem elvileg mivel 29 napos a ciklusom 15. napon kellene lenni pé.nek, ezért már 10. napon elkezdtem, mindegy hogy fogy a teszt. És hát kiderült, hogy 13.napon volt 2 erős csík. Tehát mikor megcsináltad már lehet hogy nem is mutathatott LH-t mivel az pé előtt 1-2 nappal ugrik ki.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha ebben a hónapban sem jön össze, jövő hónapban ügyesebb leszek (o: De azért kicsit bízok, mert 8,9,12. nap is együtt voltunk!!! Talán ...
2008. márc. 2. 14:56
7/7 anonim válasza:
nekem a dokim 1 évet javasolt.Aztán kezdöthetnek a vizsgálatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!