Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs PÉ-m? Márc.23-án jött...

Nincs PÉ-m? Márc.23-án jött meg és 28 naposak a ciklusim. Tehát ma vagyok a 15. napon. Nincs folyásom és csak kicsit szúrkál a hasam. Lehet ettől még PÉ-m? Vagy így nincs esélyem?

Figyelt kérdés
Október óta nem szedem a gyógyszert. Azóta minden hónapba éreztem hogy szúr a petefészkem, volt folyásom.Ovu is volt hogy + at mutatott. Most meg nem igazán fáj és folyásom is olyan minimálisan van.Máskor mindig a 10-12 nap körül volt.Akkor ebben a hónapban nincs is esélyem?
2009. ápr. 6. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Esélyed az van. Képzeld nekem meg egyáltalán nincs semmi folyásom, de peteérésem meg van minden hónapban! Ovuteszt kimutatja! Tehát erre nem lehet adni, mert alkatfüggő dolog.
2009. ápr. 6. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg volt tojásfehérjés nyákom pé körül, de abban a hónapban amikor teherbe estem, egyátalán nem volt semmilyen folyás. A hőből tudtam hogy volt pé-m. Persze azért sokat voltunk együtt. Így én azt mondom hogy esélyed van! Drukkolok hogy sikerüljön!
2009. ápr. 6. 09:50
 3/5 A kérdező kommentje:
9:50-es! És a hasad se szúrt? Volt valami jeled? Nekem nincs se görbém, se ovu tesztem.Minden másnap együtt vagyunk, vagy minden nap,ahogy alakul. Köszönöm, hogy írtál így még nem vesztem el a teljes reményt.
2009. ápr. 6. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak buzdítani szeretnélek: abban a hónapban, amikor megijedtem, hogy nincs is peteérésem, mert se nyálka, se szurkálás nem volt, abban a hónapban sikerült a baba! :) Ki érti ezt?...
2009. ápr. 6. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia. 9:50-es vagyok. Hát talán a hasam szurkált egy kicsit, de nem volt mérvadó, mert nekem a tüszőrepedés előtt már jó pár nappal szurkál. De az a legjobb ha 2naponta vagy naponta vagytok együtt, így biztos nem csúsztok le róla. Meg azt figyelheted hogy hány napos a ciklusod, így tudod hogy kb mikor van (az első napból vonj ki 14-et és akkor van.) Pl nekem ÁTLAG 35 napos kb a ciklusom így 35-14 az 21, és nekem a 18-19.nap volt akkor pé-m. és mind két nap együtt voltunk.

Drukkolok, hogy sikerüljön a baba! Sokat legyetek együtt! :)

2009. ápr. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!