Kismamik! Biztosan akad olyasvalaki, aki bármiféle "rásegítés" nélkül esett teherbe? Se ciklus.hu, se teák, se gyógyszerek?
Csak simán élvezte a szexet, és jött a baba, amikor jönnie kellett?
Engem tiszta hülyének néznek, mert egyenlőre nem akarok semmit se szedni.
DE JÓ! Mostanában olyan sokszor érzem, hogy már-már nekem kell szégyellnem magam, mert egyik gyereket sem terveztük, mindkettő csak jött, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
A második ráadásul szoptatás alatt, amikor a "nagy" még csak 3 hónapos volt...
Igen, megértem azokat, akik 2-3 éve próbálkoznak, és nem jön össze, persze, hogy ennyi idő után már az ember kipróbál ezt-azt. De amikor tényleg valakinek az az első, hogy a nászéjszaka reggelén a hőmérőt dugdossa... és igen, utána meg, gyere apukám, nem baj, hogy ma 14 órát dolgoztál, pé- m van, mássz rám gyorsan, nehogy elmúljon...
Hú, de örülök, hogy ilyen sokan válaszoltatok! És annak is, hogy egyet értetek velem.
De félreértés ne essék, azt én is megértem, hogy mondjuk egy év sikertelenség után valaki már rásegít a dologra, valószínűleg ilyen helyzetben én is ezt tenném! De így elsőre semmiképpen!
A nászéjszaka reggelén hőmérődugdosós beírás aranyos volt :) Na pont az ilyen "túlzásokkal" nem értek egyet :)
Sziasztok! :)
Na és ki mikor tesztel? :)
Sajnálom :(
Addig is élvezzétek egymást :P
Monaaaaa egyenlőre ne sajnáld, még csak holnaptól "kezdünk" :)
Mindenkinek kívánom, hogy pozi legyen a kövi tesztje! :) Majd megírjátok az eredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!