Hanga86 kérdése:
Egy Clostil kúrán túl vagyok, de nem lettem terhes és a dr se hívott vissza ellenőrzésre, így azt sem tudom, h volt-e pé-em. Az ő javaslata nélkül elkezdjek egy második kúrát?
Figyelt kérdés
Mert akkor lassan kezdhetném...2008. márc. 1. 21:17
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne kezd egyedül egy újabb kúrába, mert a Clostilbegyt könnyen a visszájára fordulhat, ha nem ellenőrzi az orvos. Én is kaptam egy párszor, de később kiderült, hogy nem az volt a problémám (hanem prolaktin túltermelés miatt nem eshettem teherbe), de sok ciszta alakult ki a petefészkemen a Clostil miatt. Szóval menj vissza z orvoshoz, mielőtt tovább szednéd!
2/3 anonim válasza:
Nagy hiba ha a dokid nem hívott vissza ellenőrzésre.Én is így voltam orvost is váltottam, ő sűrűn ellenőrzi mit tesz.Ne kezd el csak úgy a második kúrát.
3/3 anonim válasza:
engem sem hivott vissza csak a második adag után kell vissza mennem.most kezdem el én is a másodikat.remélem őssze jőn neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!