Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal nagyon szeretnénk...

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerősöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h ő hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,főleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
2008. márc. 1. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajna nem mindenki annyira szerencsés,mint és,hogy miután abbahagyja már az első ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem,és a szervezetem akkor is utálta.

Viszont ismerek olyat is,hogy két teljesen egészséges ember,és mindkettőnek gyönyörű gyermekei lennének mindenki mással,csak együtt nem.Egyszerűen hihetetlen,de így van.Hallottam olyanról is,aki már feladta,hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év,és babás lett.Van olyan ismerősöm is,akinek az első babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér.

Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.

2008. márc. 2. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét előtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
2008. márc. 2. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát,de sohasem sikerült.Letettem róla,és éltem tovább az életem anélkül,hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg,és csak a kimaradást követő 10.napon csináltam tesztet,mert annyira nem foglalkoztam vele,úgy számoltam utána,hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörű kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
2008. márc. 2. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez,akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna,de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is,hogy mielőbb összejöjjön!Kitartás!

22 hetes kismami

2008. márc. 2. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
2008. márc. 3. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:
persze...
2008. márc. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!