Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?
Sajna nem mindenki annyira szerencsés,mint és,hogy miután abbahagyja már az első ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem,és a szervezetem akkor is utálta.
Viszont ismerek olyat is,hogy két teljesen egészséges ember,és mindkettőnek gyönyörű gyermekei lennének mindenki mással,csak együtt nem.Egyszerűen hihetetlen,de így van.Hallottam olyanról is,aki már feladta,hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év,és babás lett.Van olyan ismerősöm is,akinek az első babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér.
Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez,akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna,de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is,hogy mielőbb összejöjjön!Kitartás!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!