Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi? Eltolódott ovu?...

Ez most mi? Eltolódott ovu? Mensi előjelek, vagy lehet hogy baba?

Figyelt kérdés

31. és 2. között kéne hogy meg jöjjön,de már most egyfolytában 20percenként pisilni járok,fáj-érzékeny a jobb mellem,és a mellbimbó udvaron ilyen kis mirigyek meg vannak duzzadva,múlthéten meg már erős folyásom volt,ami 4-5 nap után végre elmúlt de nem teljesen,most olyan elviselhető normális szinten van.28-30 naponként szokott megjönni.3.-án múlt el az előző.Tehát ha a netes kalkulátorok jól számoltak 13 körül kellett volna hogy ovum legyen és akkor kellett volna hogy erős folyás jelentkezzen,nem?!Ha később volt ovum akkor meg nem értem mik ezek a tünetek,mert akkor előbb nem jöhet meg..

Segítsetek,össze vagyok zavarodva.

2011. júl. 25. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem csinált hasonlót a fogamzásgátló is. (6 hónap szedés után jöttek a mellékhatások)
2011. júl. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!