Lehet még esélyem ebben a hónapban, olyan szomorú vagyok mert nem tudtunk együtt lenni amikor kellene de még bele férhet? Nézzétek meg nekem ezt a görbét. Köszönöm.
Lehet még esély ebben a hónapban sajnos ki kellett hagynunk 3 napot ettől még lehetek babás?
A 15. napon volt pém ugye?
Ugy félek hogy lemaradtunk.... :-(((
Szia.
Van még 10 napom a nem vártig mert 28 naposak a ciklusaim és most nagyon megnyugtattál hogy van még remény mert nem akartuk kihagyni azt a 3 napot de muszáj volt....sajna
Az én válaszomtól teljesen meg fogsz nyugodni, ugyanis mi pé előtt két nappal voltunk együtt utoljára a hónapban és ma reggel pozitív lett a tesztem!
Nem gondoltam volna, hogy baba lesz belőle és mégis! :)
Szia.
Nagyon-nagyon köszönöm szépen a válaszod akkor tisztára megnyugodtam mert tényleg van remény olyan aranyos vagy már a napom is jobb mint egy perce , juj de örülök neki már tisztára el voltam kenődve.... :-DD
Neked nagyon gratula a babóhoz és nagyon boldog babavárást.... bár csak már én is ott tartanék most nagyon irigyellek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!