Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még esélyem ebben a...

Lehet még esélyem ebben a hónapban, olyan szomorú vagyok mert nem tudtunk együtt lenni amikor kellene de még bele férhet? Nézzétek meg nekem ezt a görbét. Köszönöm.

Figyelt kérdés

[link]

Lehet még esély ebben a hónapban sajnos ki kellett hagynunk 3 napot ettől még lehetek babás?

A 15. napon volt pém ugye?

Ugy félek hogy lemaradtunk.... :-(((

2009. ápr. 5. 15:48
 1/5 A kérdező kommentje:
a párom spermái tökéletesek kibírhattak akár 2 napot is?
2009. ápr. 5. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem jokor voltatok együtt, meg mikor leesett a höd, onnan még 24 ora van hogy megtermékenyüljön. a spermák kibirnak 3 akár 4 napot is:) ne aggodj, ja és ha fent maradt a höd az jo.. mikorra várod? hogy megjöjjön?
2009. ápr. 5. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia.

Van még 10 napom a nem vártig mert 28 naposak a ciklusaim és most nagyon megnyugtattál hogy van még remény mert nem akartuk kihagyni azt a 3 napot de muszáj volt....sajna

2009. ápr. 5. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én válaszomtól teljesen meg fogsz nyugodni, ugyanis mi pé előtt két nappal voltunk együtt utoljára a hónapban és ma reggel pozitív lett a tesztem!

Nem gondoltam volna, hogy baba lesz belőle és mégis! :)

2009. ápr. 5. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia.

Nagyon-nagyon köszönöm szépen a válaszod akkor tisztára megnyugodtam mert tényleg van remény olyan aranyos vagy már a napom is jobb mint egy perce , juj de örülök neki már tisztára el voltam kenődve.... :-DD

Neked nagyon gratula a babóhoz és nagyon boldog babavárást.... bár csak már én is ott tartanék most nagyon irigyellek....

2009. ápr. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!