A felfázás hogyan hat a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Már rég óta próbálkozunk, de mivel nem volt mensesem (pé-em), kaptam Clostit. Most kezdtem el szedni és végre az első hónap, hogy igazi eséllyel indulhatunk. Viszont úgy érzem, hogy fel vagyok fázva. Mit tegyek? Próbálkozhatunk nyugodtan? Mert volt már hólyaghurutom és akkor azt mondt az urológus, hogyha babás leszek, akkor is menjek el, mert terhesen ki szokott alakulni a hólyaghurut. Tehát biztos olyankor is gyógyítható, nem? Vagy mit tanácsoltok?2008. márc. 1. 19:43
1/2 anonim válasza:
A várandósság alatt,amúgy is hajlamosabb lesz a felfázásra.
Én is gyakran voltam,mégis babás lettem nagyon könnyen.
Ne aggódj és sok sikert a babóhoz!
23 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is fel voltam fázva febr. elején. Gyógyszert irt fel rá a doki. Aznap kellett az utolsó gyógyszert bevennem amelyik nap a peteérésem volt /ovu tesztet használtam/. Aznap foganhatott meg a kisbabánk, mert ma teszteltem és pozitiv lett. Mi jártunk már genetikusnál és Ő azt mondta, hogy az első 14 napon védettség van, ezért nem aggódtam azon hogy ha teherbeesem mi lesz a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!