Arthat a forrofürdő a beagyazodasnak?
elvileg igen, de ha ennyitől elmegy, akkor.... a fiammal én sokat fürödtem, mert csak enyhe
beágyazódsos (nem tudtam ,hogy az) vérzésem volt, és azt mondtam, hogyha már megjön, akkor jöjjön meg rendesen és sokat vettem nagyon meleg vizes fürdőt. Utána egy kicsit jobban pecsételtem, de meg nem jött :-) másfél éves, de ha nem muszáj nem kell csinálni a forró fürdést....
Azt mondják nem szabad forró fürdőt venni mert elhajtja a magzatot ,nehezíti a beágyazódást...Nálam nem vált be.
Nem akartam megtartani az első terhességemet,mert még nem voltam férjnél és az apja se akarta.
29.nap mind fürödhettem már forróban és ihattam az állytólagos magzathajtó teákat.Itt van mellettem a 8 éves makk egészséges fiam.Örülök ,h meg maradt.Szégyenlem az akkori butaságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!