Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e baja a babának egy...

Lehet-e baja a babának egy gyógyszertől akkor, amikor még nem is tudjuk, hogy megtörtént a terhesség?

Figyelt kérdés
A feleségem időnként szed egy bizonyos gyógyszert, de én nem merem odaadni neki, mert rá van írva, hogy terhesek ne szedjék. (Nem is jön össze mondjuk évek óta, de ez más dolog). Árthat ez ilyenkor?
2011. júl. 24. 01:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten tiltva van a terhesség alatt, akkor nem szabad szedni. De ha olyan szerről van szó, amit rendszeresen kell szednie, akkor beszélni kell az orvossal, hogy babát akartok, van e más gyógyszer, amit szedhetne helyette
2011. júl. 24. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pont akkor ittam meg felfázásra egy 3g-os antibiotikumot, amikor elkezdett a babánk beágyazódni!

Nekem minden orvos eddig azt mondta, hogy ilyenkor a természet dönt. Ha káros ránézve a gyógyszer, akkor be sem ágyazódik, vagy elmegy a baba, ha maradni akar, akkor marad!

Hozzáteszem az eset előtt 2 héttel szintén antibiotikum kúrán voltam más miatt.

Az hogy időként szedi, nem feltétlen lehet baj, szerintem inkább az lehet kockázati tényező hogy milyen gyógyszerről van szó.

Nőgyógyásszal nem konzultált még? Én tőle tuti megkérdezném hogy mit javasol!

2011. júl. 24. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Még én sem tudtam hogy terhes vagyok mikor vettem be gyógyszert fogfájásra.Hála istennek nem lett semmi baja a babámnak.
2011. júl. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!