Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23-án "megjött". Előtte is...

23-án "megjött". Előtte is minden reggel hányingerem volt, kicsit szédülök azóta is. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok nekem érdekes kérdésem lenne 23-án "megjött" kivételesen pontosan mert eddig mindig 2-3 napot késett de elötte is minden reggel hányingerem van kicsit szédülök azóta is. a Mensim az 7 napos szokott lenni és nagyon erős most 3 napot tartott és épphogy megvolt, a hasam baloldalt alul fáj. Hasi ultrahangra mentem mert hüvelyi fertőzésem van és ott a méhembe egy kis foltot láttam doktornő nem mondott semmit szerintetek baba van?
2008. márc. 1. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet a fertőzés miatt is, de miért nem csinálsz egy tesztet? És miért nem kérdezted meg a doktornőt, hogy mi az a folt? Szerintem csinálj egy tesztet, hátha pozitív...
2008. márc. 1. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted baba? megvárom jövőhetet és ha nem múlik akkor párommal veszünk egyet
2008. márc. 1. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kiváncsi vagy , vegyél tesztet. Ha a folt baba lett volna, vagy végülis bármi volt, a dokinak mondania kellett volna. Ha ő nem mondta, mi honnan tudjuk?

De a tünetek stimmelnek..

2008. márc. 1. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:
BEntvolt édesanyám is szoval nem tom de elég sokáig vizsgált. Tehát lehet hogy baba van
2008. márc. 1. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
1.5 hónappal ezelőtt hasonló tüneteket produkáltam. Ráadásul késett is. Kezdtem örülni. Majd olyan epehólyag gyulladást kaptam, hogy három napig szuriztak, hogy egyáltalán lábra bírjak állni. Az émelygés és a hányinger utána is megmaradt, de később elmúlt. Csináltam tesztet, negatív lett.
2008. márc. 4. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!