Hogyan müködik a ciklus.hu-n a görbézes, hogyan kell hasznalni, mit kell jegyezgetni?
Figyelt kérdés
En meg ezt nem probaltam,kezdö vagyok es szeretnem kiprobalni.2009. ápr. 4. 12:34
2/3 A kérdező kommentje:
Ezeket már elolvastam,de en azt szeretnem tudni,hogy pontosan hogy kell vezetni,ki hogyan csinalja?
2009. ápr. 4. 17:42
3/3 anonim válasza:
Szia! Minden reggel ébredéskor megmérem a hőmérsékletemet szájban nyelv alatt. Én ezt az értéket és a nemi aktusokat szoktam beirni a ciklus.hu-ra.Persze a menstruációkat is vezetem. Irom a vérzések intenzitását is.
A diagramm kiadja a hőgörbédet. Az utolsó alacsony hőmérsékletű napon van a peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!