Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes úgy, hogy nem...

Lehetek terhes úgy, hogy nem trifázisos a görbém?

Figyelt kérdés
Pé volt 36,3-nál, aztán 36,6 36,7, 36,8. Egyenesen megy fölfelé. Lehet ez még trifázisos? Mielőtt megjön 37-37,1 szokott lenni. Nagyon úgy nézem, hogy holnap fölmegy 37-ig, aztán megjön. Április 14-re nem várom. Együtt voltunk pé előtt 3 napig, utána 2 napig. Egy éve próbálkozunk, legutóbbi ötletem a málnalevél tea+palástfű volt, de nemhogy előre hozta volna a pé-t, még 2 nappal később volt, mint szokott.Tornázom is, és már semmi ötletem, mit tehetnék még baba ügyben.
2009. ápr. 4. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
figyelj, ne pörgöd túl, én nem hiszek a hőben, csináltam, aszerint pé.-m sem volt, és most gyönyőrű 8 hetes magzatom van verő szivecskével, ha együtt naponta-kétnaponta vagytok, akkor minden esély magvan a babára, ha nagyon soká nem sikerül, akkor orvosi monotorozást kell kérni, a hő sem nem pontos, sem nem törvényszerű, csak nagyon szabályos, egészséges hormonrendszerű nőknél mutat valamit!
2009. ápr. 4. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Valamikor feltettem a babás görbémet ,de csak annyit másoltam be amég nincs a + teszt.

Értékelhetetlennek minősítették itt a legtöbben.és azt mondták h nincs pé.Holott én tudtam h már babás vagyok:-)

Nem minden esetben trifázisos,de nekem abból végül is trifázisos lett.

Nekem minden terhességemnél az volt,de a babatervezők.hu oldalon sok példa van az ellenkezőjére.

2009. ápr. 4. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2009. ápr. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!